Lagy Gaga Fame: Ποιο μυστικό κρύβει το ελιξίριο της Mother Monster;

Lagy Gaga Fame: Ποιο μυστικό κρύβει το ελιξίριο της Mother Monster;

Ένα άρωμα διαφορετικό από τα άλλα

Ήταν από τα πολυαναμενόμενα new entries και η άφιξή του έκανε αίσθηση!

Ο λόγος για το Fame, το πρώτο άρωμα της Lady Gaga, που πηγαίνει κόντρα σε όλα τα standards της βιομηχανίας της ομορφιάς, μετατρέπει το φως σε σκιά, τη διαφάνεια σε μυστήριο. Αυτό το μαύρο ελιξίριο είναι ένα άρωμα πολυτελές, που μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα γίνεται διάφανο (πραγματική καινοτομία στην αρωματοποιία) ενώ οι νότες από πέταλα θρυμματισμένων λουλουδιών μαγνητίζουν τις αισθήσεις.

Το άρωμα περιέχει μια μελαγχολική συμφωνία εμπνευσμένη από τη Belladonna (από το ιταλικό «bella donna», δηλ. «ωραία γυναίκα»), ένα φάρμακο που παρασκευάζεται από τα φύλλα και τη ρίζα της θανατηφόρας στρύχνου που χρησιμοποιούσαν οι κομψές κυρίες του 18ου αιώνα. Η αύρα του απαγορευμένου καρπού περιβάλλεται από καπνούς θυμιαμάτων σαγηνεύουν, στην σκοτεινή καρδιά του κρύβεται μέλι, σαφράν και νέκταρ βερίκοκου, για να ακολουθήσει η αύρα από πέταλα ορχιδέας και γιασεμιού του Σαμπάχ.

Το διάφανο μπουκάλι, αποκαλύπτει το μαύρο υγρό στο εσωτερικό του, ενώ οι εκλεπτυσμένες καμπύλες του θυμίζουν ένα κομψό κουκούλι. Το χρυσό καπάκι του, εμπνευσμένο από τα γαμψά νύχια της Gaga, περικυκλώνει το μπουκάλι. Το Fame συνοδευουν δύο προϊόντα μπάνιου, το δροσιστικό Gel Douche Noir που αναζωογονεί το σώμα και το αισθησιακό γαλάκτωμα Lait Noir Pour Le Corps, που ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Το Lady Gaga Fame θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora- και το καλύτερο: με την αγορά ενός Lady Gaga EDP 50ml παίρνετε δώρο ένα shower gel Lady Gaga 75ml & false eyalashes Lady Gaga!