Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον... κοκκινομάλλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον... κοκκινομάλλα!

Και μάθαμε ακριβώς τη βαφή που της χάρισε αυτό το τέλειο,λαμπερό χρώμα! 

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικά looks: και αυτή τη φορά, λοιπόν, αφέθηκε στα χέρια του Διεθνή Hair stylist της L'Oréal Paris Stephan Lancien και του Colorist & Makeup artist της L'Oréal Paris Δημήτρη Γιαννέτου και το αποτέλεσμα ήταν μια υπέροχη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

To εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα το δείτε στην νέα καμπάνια της L'Oréal Paris για την νέα απόχρωση Excellence! Η Σίσσυ δοκίμασε και προτείνει στις γυναίκες που σκέφτονται να αλλάξουν χρώμα μαλλιών, να μην φοβηθούν το κόκκινο και να επιλέξουν την απόχρωση 7764 Έντονο Χαλκοκόκκινο της Excellence.

SISSY


Ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για την νέα βαφή της Excellence, η Σίσσυ δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο χρώμα των μαλλιών της! Της ταιριάζει απόλυτα και τονίζει τέλεια τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Άλλωστε όπως λέει και η ίδια για την Excellence: «Για μένα, είναι η μόνη βαφή που αξίζει!»


Το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας αναδεικνύεται μόνο σε υγιή μαλλιά και η Excellence είναι η μόνη βαφή που μπορεί να το πετύχει αυτό χάρη στην 3πλή φροντίδα: ceramides που προστατεύουν, κολλαγόνο που αναδομεί, προκερατίνη που δυναμώνει. Όλα στο κόκκινο λοιπόν!