Πάθος στο βλέμμα!

Πάθος στο βλέμμα!

Με τη νέα μάσκαρα Passioneyes Duo των Dolce&Gabbana

Βλεφαρίδες γυριστές, με έντονο όγκο, βλέμμα πραγματικά μαγευτικό: η νέα μάσκαρα Dolce&Gabbana Passioneys Duo δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την διάσημη makeup artist-και Creative Director στη σειρά μακιγιάζ των σχεδιαστών- Pat McGrath και δίνει τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Η σύνθεσή της αποτελείται από φυσικά και φυσικής προέλευσης συστατικά, αφήνει μια ελαστική, ανάλαφρη αίσθηση στις βλεφαρίδες. Με
πολυμερή από το φυτό tapioca, τα οποία διατηρούν σταθερό το σχήμα των βλεφαρίδων, διαθέτει επιπλέον πολυμερή μακράς διάρκειας που παρατείνουν το καμπυλωτό αποτέλεσμα. Η σύνθεση περιέχει επίσης κερί μέλισσας, που ενισχύει τόσο τη φυσική ελαστικότητα των βλεφαρίδων όσο και του δέρματος στην περιοχή των ματιών όταν αυτό γίνεται ξηρό, αλλά και γλυκερίνη, η οποία βοηθά στη διατήρηση των βλεφαρίδων κάνοντάς τες θεαματικά γυριστές.


Η Passioneyes Duo είναι διαθέσιμη σε 3 υπέροχες, πλούσιες αποχρώσεις: η «Nero», μια απόχρωση μαύρης ηφαιστειακής τέφρας και η «Terra», μια σκούρα καφέ, γήινη απόχρωση είναι οι πιο έντονες, κλασικές αποχρώσεις της μάσκαρα, ενώ λανσάρεται για πρώτη φορά η «Blu Indaco», σε μια βαθιά μπλε απόχρωση που παραπέμπει στα νερά της Μεσογείου.

Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι έχει καμπυλωτό σχήμα για να κάνει τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες και έντονα γυριστές, ενώ η μεγαλύτερη διάμετρός του στο κέντρο με τις τρίχες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, επιτρέπει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στην εφαρμογή. Το ειδικό μήκος των τριχών -μακρύτερες στη μέση και πιο κοντές στις άκρες- θυμίζει το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων, δίνοντάς τους με αυτό τον τρόπο τη
δυνατότητα να αποκτήσουν ακόμη πιο έντονες καμπύλες.