Gucci Westman: Η διάσημη makeup artist μιλάει για τη φίλη της Jennifer Aniston

Gucci Westman: Η διάσημη makeup artist μιλάει για τη φίλη της Jennifer Aniston

Και το μοναδικό προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Συνειδητοποιήσαμε πόσο κοντά είναι η Jennifer Aniston με την makeup artist Gucci Westman, όταν η δεύτερη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία τους αφού αποφάσισαν μαζί να κάνουν κάμποσες τρύπες στα αυτιά τους.

Πριν λίγες μέρες, η Gucci Westman μίλησε στο graziadaily για τη σχέση της με την Jennifer Aniston, πώς αποφάσισαν να κάνουν piercing στα αυτιά τους, είπε τη γνώμη της για την αλλαγή στα μαλλιά της star και αποκάλυψε το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της.

Για το piercing στα αυτιά τους

«Ήμασταν σε φωτογράφιση και έκανα το μακιγιάζ της και είπε πως θα ήθελα να γίνω λίγο περισσότερο edgy και να τρυπήσω τα αυτιά μου. Και εκείνη απάντησε: Και γω! Ο κομμωτής της, Chris McMillan είπε πως ήξερε κάποιον που μπορεί να έρθει επιτόπου και να το κάνει. Έτσι ήρθε μια κοπέλα με tribal tattoos και διάφορα piercing και η Jen ήταν τύπου "Φοβάμαι". Μας έκανε 6 piercings και η Jennifer τράβηξε και video. »

Για το haircut της Jennifer

«Την ενέπνευσα να το κάνει. Μετά τα piercings πήγαμε στο σπίτι της και τα έκοψε εκεί τα μαλλιά της. Εγώ επέμενα, της έλεγα "Πρέπει να το κάνεις! Είσαι trendsetter. Έχουμε γνωρίσει καλά πλέον την Jen με αυτό το look, πήγαινε παρακάτω! Είναι τόσο χαριτωμένη. »

Για το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ

«Έχω πάντα μαζί μου ένα μολύβι της Revlon, το PhotoReady Kajal Eye Liner & Brightener. Είναι ο ιδανικός μπαλαντέρ για ρετουσάρισμα, ακόμα και μετά απο κάποια πτήση. »