Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Julia Roberts στις Χρυσές Σφαίρες

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Julia Roberts στις Χρυσές Σφαίρες

Η τεχνική και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η makeup artist της star

Εδώ και 12 χρόνια η Genevieve Herr επιμελείται το μακιγιάζ της Julia Roberts, πράγμα που έκανε και χθες για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο style.com, η makeup artist εξήγησε πώς δημιούργησε το look και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε- όλα από την γκάμα της Lancome, μια που η star είναι και μούσα του διάσημου beauty brand.

"Ήθελα το μακιγιάζ να δένει με την δομή του φορέματος" εξήγησε η makeup artist. Για να δημιουργήσει το τέλειο cat eye, χρησιμοποίησε το Liner Design Gel Eyeliner, Black Fishnets της Lancôme στο άνω βλέφαρο, όχι όμως στην εσωτερική γωνία των ματιών , για να τα κρατήσει "ανοιχτά" και λαμπερά. Για να φιξάρει το αποτέλεσμα πέρασε πάνω από το eyeliner τη σκιά Color Design Eye Shadow στην αποχρωση It List και The New Black. "Το μυστικό είναι να τινάζετε το πινελάκι αφού το βουτήξετε στο pigment, να το φυσήξετε και μετά να το απλώσετε στα μάτια", εξηγησε. Τα ίδια προϊόντα χρησιμοποίησε και στο κάτω βλέφαρο, κάνοντας blending με ένα q-tip. Συνέχισε με δύο στρώσεις της μάσκαρα Hypnôse Doll Lashes και τοποθέτησε μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών.

Και επειδή τα smoky eyes με μπεζ χείλη έχουν φορεθεί πολύ, η Genevieve Herr επέλεξε μια αποχρωση οσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό χρώμα των χειλιών της Julia Roberts, και χρησιμοποίησε το κραγιον Rouge in Love, Lasting Kiss. "Δεν έχουμε κάνει ποτέ κόκκινα χείλη... Η Julia έχει μεγάλα χείλη, οπότε δεν χρειάζεται να ατα αναδείξουμε με πολύ έντονα κραγιον" συμπλήρωσε η makeup artist .