Πώς φτιάχνει τα beach hair η Kristen Stewart;

Πώς φτιάχνει τα beach hair η Kristen Stewart;

Και τι λέει για την εμφάνισή της στην νέα καμπάνια Balenciaga;

Στην καμπάνια για το νέο άρωμα Rosabotanica του οίκου Balenciaga, η Kristen Stewart φωτογραφήθηκε topless, με τα εξωπραγματικά λουλούδια να σκαρφαλώνουν στον ώμο της.

Σε συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο site bellasugar μίλησε για το backstage της φωτογράφισης αλλά αποκάλυψε και τον τρόπο που φτιάχνει το χαρακτηριστικό beach look των μαλλιών της.

"Η φωτογράφιση ήταν fun και cool. Η αίσθηση πως τα λουλούδια ήταν πάνω στο σώμα μου, υπήρχε. Τα λουλούδια ήταν όλα χειροποίητα, από χαρτί. Όσο για το concept της φωτογράφισης, θέλαμε να είναι όλα απλά. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να αφήσουμε κάποιο υπονοούμενο πως ήμουν εντελώς γυμνή αλλα να δώσουμε την αίσθηση του φανταστικού, που αφορά το άρωμα".

Όσο για τα μαλλιά της και το χαρακτηριστικό beach look της, η Kristen Stewart είπε σχετικά: "Μου αρέσει το surf spray. Και είμαι τυχερή, γιατί δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με πιστολάκια κλπ. Χρησιμοποιώ ξηρό σαμπουάν και μετά "πειράζω" τα μαλλιά μου όσο περισσότερο μπορώ. Οπότε το χτένισμά μου δεν είναι τίποτα δύσκολο- είναι συνεχώς ατημέλητο.