Γιατί θα αγαπήσετε το νέο μολύβι ματιών των Dolce&Gabbana!

Γιατί θα αγαπήσετε το νέο μολύβι ματιών των Dolce&Gabbana!

Το δοκιμάσαμε και μπήκε στη λίστα με τα must της Άνοιξης! 

Πριν λίγες μέρες ο Βαγγέλης Θώδος, επίσημος makeup artist του Dolce&Gabbana Makeup στη Ελλάδα, μου παρουσίασε δύο εκπληκτικά νέα προϊόντα που μόλις προστέθηκαν στη γκάμα μακιγιάζ του brand.

Ένα από αυτά είναι το μολύβι "διαμόρφωσης φρυδιών", όπως πολύ σωστά το ονομάζουν, Shaping Eyebrow Pencil. Αυτό το μολύβι είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα: ξεκινώνας από τον σχεδιασμό του, είναι μηχανικό (πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξύσιμο), από την μία άκρη είναι πιο πλατύ και λεπτό και από την άλλη πιο μυτερό για απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή και επιπλέον, διαθέτει και βουρτσάκι για τέλειο grooming.

the brow liner

Αλλά και η υφή αυτού του μολυβιού είναι διαφορετική: βασισμένο στο κερί, είναι πολύ μαλακό στην επαφή με την επιδερμίδα, μπορείτε πολύ εύκολα να γεμίσετε και να δώσετε σχήμα στα φρύδια αλλά και ακόμα πιο εύκολα να διορθώσετε τυχόν λάθη! Μάλιστα, όπως μου εξήγησε ο Βαγγέλης Θώδος, αφού γεμίσετε τα φρύδια, τα χτενίζετε με ανάποδη φορά με το βουρτσάκι, ώστε το χρώμα να γίνει ένα με το φυσικό σας και να γεμίσει τέλεια τα φρύδια, και μετά τα χτενίζετε προς τη φυσική φορά τους και έχετε επιτύχει το πιο φυσικό και άψογο αποτέλεσμα! Plus: μένει σταθερό για 12 ώρες, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες - μην ξεχνάτε πως όλα τα προϊόντα μακιγιάζ Dolce&Gabbana είναι δοκιμασμένα στα catwalks, ώστε να δίνουν επαγγελματικό, σταθερό αποτέλεσμα.

Το Shaping Eyebrow Pencil θα το βρείτε σε 4 αποχρώσεις: Soft Brown: Καφέ-χάλκινη απόχρωση, Stromboli: σκούρα γκρι απόχρωση Chestnut: πλούσια σοκολατί απόχρωση Mocha: ζεστή γήινη καφέ απόχρωση