Μήπως τα κύτταρά σας έχουν... αποφορτιστεί;

Μήπως τα κύτταρά σας έχουν... αποφορτιστεί;

Δείτε πώς θα λειτουργούν στην εντέλεια κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες πάνω στην φυσιολογία του δέρματος, τα κύτταρά μας αποφορτίζονται καθημερινά, όπως οι μπαταρίες των κινητών. Για να λειτουργούν σωστά και να παράγουν ουσιώδη στοιχεία (κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκοσαμινογλυκάνες [GAGs], κ.λπ.), πρέπει να αναπληρώνουν την ενέργεια που χάνουν.

Εδώ έρχεται η Nuxe για να τους δώσει μια πολύτιμη χείρα βοηθείας με ένα προϊόν που έχει πρωτοποριακή δράση. Ο λόγος για την Nuxellence Jeunesse, την 1η λεπτόρευστη κρέμα Νεότητας και Λάμψης, την 1η φυτική "μπαταρία" που επιδιορθώνει το μιτοχονδριακό DNA (το οποίο παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας μέσα στο κύτταρο) ώστε να επαναφορτίζει το δέρμα προσφέροντας νεότητα και λάμψη για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε κάθε ηλικία.

Nuxellence


Bασισμένη στη μεγάλη εξειδίκευσή της στα βότανα και φυτά και σε πολλά χρόνια εφαρμοσμένης έρευνας, η Nuxe ξεχώρισε 3 εκχυλίσματα λουλουδιών (Πασιφλώρα, Ανχούσα και Παπαρούνα) και απέδειξε την αποτελεσματικότητά τους στην επιδιόρθωση του μιτοχονδριακού DNA.

Πέταλα Καλέντουλας, Σπόροι Αροκάριας, Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης και Φύλλα Γαλάγκης συμβάλουν στη μείωση και λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, και επαναφέρουν τη σφριγηλή εμφάνιση του δέρματος. Η Ρίζα Μάκα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, οι κόκκοι Κακάο και τα Φύλλα Ελιάς δημιουργούν ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Τέλος, διορθωτικές χρωστικές εκπέμπουν και διαχέουν το ορατό φως για να βελτιώνουν στη στιγμή την ομορφιά του δέρματος.

Χάρη στην λεπτόρρευστη υφή της γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ το διακριτικό άρωμά της αναζωογονεί τις αισθήσεις!