Η Stephanie Seymour είναι η νέα μούσα της Estee Lauder!

Η Stephanie Seymour είναι η νέα μούσα της Estee Lauder!

Μια συνεργασία  που θα συζητηθεί

Η Stephanie Seymour, ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα των '90s, η οποία έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στην βιομηχανία της ομορφιάς μέσα από τη συνεργασία της με τον Dior, τη L'Oreal και τη Revlon, επανέρχεται στα πράγματα, αυτή τη φορά ως πρόσωπο της Estee Lauder.

Η Stephanie αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα γυναίκα με τον πιο όμορφο τρόπο, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της μοντέρνας ομορφιάς και της πολυτέλειας. Η καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί την εκφράζει απόλυτα" δήλωσε η Jane Hertzmark Hudis, global brand president της Estée Lauder.

Οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο και έχουν την υπογραφή του Mario Sorrenti. "Κάθε φορα που άκουγα πως η Estee Lauder έψαχνε για μοντέλα, πάντα σταύρωνα τα δάχτυλά μου και ήλπιζα. Το να συνεργαστεί ένα μοντέλο με την Estee Lauder είναι από τα κορυφαία πράγματα που μπορεί να συμβούν στην καριέρα του και το να είσαι μέλος αυτού του μεγάλου brand, που συνεργάζεται με μοντέλα παρά με ηθοποιούς είναι πραγματικά πολύ σημαντικό!" είπε η Stephanie Seymour απο την πλευρά της.