Όχι στην θλιμμένη έκφραση!

Όχι στην θλιμμένη έκφραση!

Δείτε πώς θα την σβήσετε από το πρόσωπό σας! 

Με την πάροδο του χρόνου σχηματίζονται κάθετες ρυτίδες στο πρόσωπό μας- ανάμεσα στα φρύδια ή αριστερά και δεξιά από το στόμα και τη μύτη, στο πηγούνι, ακόμα και οι ρυτίδες που βρίσκονται ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη, κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται θλιμμένο και αυτό έρχεται να το ανατρέψει η Vichy με μια νέα, αποτελεσματική φόρμουλα.

packshot1

Στην Liftactiv Advanced Filler συνδυάζονται δύο μόρια εξαιρετικής αποτελεσματικότητας: Καθαρή Ρετινόλη (στην μεγαλύτερη συγκέντρωση που χρησιμοποιηθηκε ποτέ σε κρέμα φροντίδας της Vichy) και το επαναστατικό μόριο LR2412. Η καθαρή Ρετινόλη είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιρυτιδικά συστατικά, χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα και επαναφέρει την πυκνότητα της, γεμίζοντας τις βαθιές ρυτίδες. Από την άλλη, το LR2412 έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό μόριο για συνδυαστική δράση με τη ρετινόλη, καθώς προλαμβάνει και περιορίζει τις περιστασιακές ενοχλήσεις που μπορεί να προκαλέσει η ρετινόλη σε υψηλή συγκέντρωση.

Το σύμπλεγμα αυτό, όμως, έχει κιάλλα προσόντα: ευνοεί την κυτταρική ανανέωση και ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό ώστε η επιδερμίδα να γίνεται πιο φωτεινή και πιο λεία, ενώ παράλληλα ενυδατώνεται σε βάθος. Στις βαθύτερες στοιβάδες, επιταχύνει την επανόρθωση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δράση που «γεμίζει» τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Στα plus της νέας Liftactiv Advanced Filler το Υαλουρονικό οξύ 0.2% για άμεση σφριγηλότητα και ενυδάτωση, η Γλυκερίνη 0,8% για απαλότητα και ενυδάτωση και το Ιαματικό Νερό της Vichy για καταπράϋνση, ανανέωση και ενδυνάμωση.