Ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Rihanna;

Ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Rihanna;

Πιθανότατα το ίδιο με το δικό σας! 

"Θέλησα να δανείσω τη φωνή μου για να δημιουργήσω κάτι που πραγματικά θα έκανε μια διαφορά. Με το MAC Viva Glam, κάθε penny των εσόδων του κραγιόν πηγαίνει στο MAC AIDS Fund, που πηγαίνει κατευθείαν στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσβληθεί από HIV και AIDS σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα το MAC AIDS Fund έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 315 εκατομμύρια δολάρια... αυτό μεταφράζεται σε πολλά κραγιόν!" δήλωσε η Rihanna η οποία υπογράφει τα 2 νέα Viva Glam, σε ένα υπέροχο κόκκινο με μπλε undertone.

Με αυτή την αφορμή η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με το beauty brand και πώς προέκυψε το Viva Glam με την υπογραφή της: "Μετά από την επιτυχία που είχε το RiRi Woo και τις αντιδράσεις προς τα κραγιόν μου, ξεκινήσαμε να συζητάμε να κάνω το Viva Glam. Είχε νόημα μια τέτοια συνεργασία. Σκεφτήκαμε πως εάν τα αυτά τα κραγιόν είναι τόσο επιτυχημένα, φαντάσου πόσο θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με HIV και AIDS. Τα άστρα ήθελαν αυτή τη συνεργασία".

viva

Τι διαφορά έχει το Viva Glam από το RiRi Woo;

Το RiRi Woo ήταν το πρώτο προϊόν που δημιούργησε με την MAC, είναι ένα αληθινό, ματ κόκκινο. Από τη στιγμή που οι fans μου το λάτρεψαν, και ξέρω πως οι γυναίκες λατρεύουν τα κόκκινα χείλη αυτή τη στιγμή, ήξερα πως ήθελα να δημιουργήσω κάτι σε κόκκινη απόχρωση αλλά να την αναβαθμίσω. Οπότε το Viva Glam Rihanna πρόσθεσα λίγο frost, ώστε η υφή να είναι πιο λαμπερή, όχι τόσο ματ όσο το RiRi Woo. Και επειδή το 100 των εσόδων πηγαίνει στο MAC AIDS Fund, ήταν πολύ σημαντικό αυτό το κραγιόν να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Στην MAC λέμε: αγόρασε ένα κραγιόν, σώσε μια ζωή.

Όσο για το δικό της αγαπημένο προϊόν, "Είναι το κραγιόν. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα εκπληκτικό αξεσουάρ. Μπορεί να αλλάξει μια εμφάνιση, μπορεί να είναι η εμφάνιση, γιαυτό μου αρέσει να παίζω με αυτό. Το κραγιόν μπορεί να αναβαθμίσει ένα look- ειδικά αν είναι κόκκινο" εξήγησε- και όχι απλά συμφωνούμε αλλά ήδη έχουμε ρίξει στο νεσεσέρ μας το Lipglass Viva Glam Rihanna!