OMG: Ο Ryan Reynolds είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris!

OMG: Ο Ryan Reynolds είναι το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris!

Μαζί με την Blake Lively κάνουν το πιο hot ζευγάρι στη βιομηχανία της ομορφιάς! 

Η L'Oréal Paris συνεχίζει τις δυνατές συνεργασίες και το νέο πρόσωπο που μπαίνει στην A-list team της είναι ο Ryan Reynolds!

Ο ηθοποιός θα είναι το πρόσωπο της αντρικής σειράς φροντίδας Men Expert και αυτή η συνεργασία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί είναι από τους πιο hot άντρες του Hollywood αλλά γιατί η σύζυγός του, Blake Lively, είναι ήδη πρέσβειρα της L'Oreal Paris από τον Οκτώβριο του 2013!

ryanN2

"Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω στην οικογένεια Men Expert, ενός brand που αντιπροσωπεύει ό,τι πιο μοντέρνο και edgy, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας" δήλωσε ο star. "Λατρεύω το γεγονός πως δεν σταματά να δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα για τον σύγχρονο άντρα, που πάντα έχουμε να κάνουμε 1000 πράγματα μαζί", συμπλήρωσε.

ryanN3

Ο Ryan Reynolds έχει ήδη φωτογραφηθεί για την πρώτη του καμπάνια, από τον Kenneth Willardt σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες λήψεις, μόνος του ή σε τρυφερές στιγμές με μια πανέμορφη "συμπρωταγωνίστρια". Όχι, δεν είναι η Blake Lively όμως το επόμενο που περιμένουμε είναι να δούμε το ζεύγος Ryan-Blake μαζί σε καμπάνια, στα βήματα των Beckham!