Μοντέρνες πριγκίπισσες στο show των Dolce&Gabbana

Μοντέρνες πριγκίπισσες στο show των Dolce&Gabbana

Με ποια προϊόντα μακιγιάζ δημιούργησε το look η Pat McGrath;

Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το show των Dolce&Gabbana για τον Χειμώνα 2014, έχουν να λένε πως οι σχεδιαστές του μετέφεραν σε έναν κόσμο παραμυθένιο, όχι μόνο με τον σκηνικό που είχαν στήσει (τις ανθισμένες αμυγδαλιές και το ντελικάτο χιόνι που έπεφτε) αλλά και με τα looks των μοντέλων τους.

"Όλα ξεκινούν από την ομορφιά του eyeliner" εξήγησε η Pat McGrath στο site style.com. Όμως ας τα πάρουμε από την αρχή: για να κάνει την επιδερμίδα των μοντέλων να λάμπει εκ των έσω, η makeup artist χρησιμοποίησε δύο αποχρώσεις του Perfect Liquid Luminous Foundation από την σειρά μακιγιάζ Dolce&Gabbana- ένα στον τόνο της επιδερμιδας και ένα πιο χλωμό σε σημεία-κλειδί του προσώπου. Στα ζυγωματικά άπλωσε μια ιδέα του Blush, Nude ενώ έδωσε έμφαση στα μάτια: τόνισε το περίγραμμα με το Crayon Intense, Black, από πάνω πέρασε το Glam Liner, μια ρευστή φόρμουλα, με την οποία έδωσε στην γραμμή αυτή την χαρακτηριστική κλίση προς τα πάνω. Το ίδιο έκανε και στο κάτω βλέφαρο, όμως αφαίρεσε αρκετό χρώμα με ένα q-tip. Στο άνω βλέφαρο πέρασε την καινούρια κρεμώδη σκιά Perfect Mono Cream Eye Colour, την απόχρωση Cocoa στην κόγχη των ματιών και την ιριδίζουσα, λευκή Innocence στο κέντρο του βλεφάρου και στο κόκαλο των φρυδιών.

Αφού χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε nude απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, συνέχισε με τις βλεφαρίδες, όπου άπλωσε δυο διαφορετικές μάσκαρα: την Intenseyes, Black Intense στις πάνω βλεφαρίδες και την Passioneyes, Terra,στις κάτω.

Χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά της άπλωσε το κραγιόν Classic Cream Lipstick, Honey στα χείλη των μοντέλων και μετά μια ιδέα διάφανου gloss στο κέντρο τους .