Αυτές οι πλεξούδες είναι στα trends της επόμενης σεζόν!

Αυτές οι πλεξούδες είναι στα trends της επόμενης σεζόν!

Και μπορείτε να μάθετε να τις φτιάχνετε... τώρα! 

Το look ανέβηκε στο catwalk της Alice Temperlay στο Λονδίνο και το επιμελήθηκε ο Malcolm Edwards, Lead Stylist της Moroccanoil.

«Το κορίτσι του Οίκου Temperley είναι cool και bohemian. Της αρέσουν τα ταξίδια ανά τον κόσμο και είναι πνεύμα ελεύθερο, με μία αθώα προσέγγιση στην ομορφιά. Τα μαλλιά είναι νεανικά και παιχνιδιάρικα, απλά, με μια μικρή λεπτομέρεια που τα κάνει να ξεχωρίζουν», εξήγησε ο Malcolm Edwards.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το look δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες του:

- «Προετοιμάστε τα μαλλιά με Moroccanoil Treatment, από τη μέση έως τις άκρες και χτενίστε τα. Για λεπτά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά, χρησιμοποιείστε το Moroccanoil Treatment Light. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς κάνει τα μαλλιά να λάμπουν και διευκολύνει το styling.

- Με μια ποσότητα Moroccanoil Volumizing Mousse, στο μέγεθος της παλάμης, δουλέψτε από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των βρεγμένων μαλλιών και απλώστε το σε όλα τα μαλλιά, χτενίζοντας τα.

- Στεγνώστε με πιστολάκι τα μαλλιά με την Moroccanoil Ionic Ceramic Round Brush.

- Χρησιμοποιείστε ένα σίδερο για μπούκλες στο μπροστινό μέρος, μόνο στις ρίζες, για να δημιουργήσετε κυματισμούς που θα αγκαλιάσουν και θα αναδείξουν το πρόσωπο.

- Δημιουργείστε μια πλαϊνή χωρίστρα και πάρτε μια τούφα στην κορυφή του κεφαλιού, από τη μία πλευρά της χωρίστρας και πλέξτε μία κοτσίδα προς τα κάτω. Το ίδιο κάντε και με μια τούφα από την άλλη πλευρά της χωρίστρας. Οι δύο κοτσίδες ξεκινάνε σφιχτές και χαλαρώνουν προς τα κάτω.

- Έπειτα πλέξτε τις κοτσίδες με τα υπόλοιπα μαλλιά σε μία πλεξούδα προς τη μία πλευρά. Αυτό θα προσδώσει μια διακριτική πινελιά αλλά θα διατηρήσει το look χαλαρό.

- Το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong θα διατηρήσει το χτένισμα. Ολοκληρώστε με λίγο Moroccanoil Glimmer Shine Spray για εξαιρετική λάμψη.