Για τι μετανιώνει η Megan Fox;

Για τι μετανιώνει η Megan Fox;

Και 10 πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη

Πρόσφατα η Megan Fox, η οποία είναι και πρόσωπο στο άρωμα Instinct της Avon, μίλησε στο περιοδικό allure και αποκάλυψε κάποιες beauty ενοχές αλλά και αδυναμίες της:

1. Στα εφηβικά της χρόνια φορούσε σιδεράκια, choker και καθόλου μακιγιάζ. Στο γυμνάσιο η μαμά μου δεν με άφηνε να βάφομαι".

2. Οι δύο beauty ενοχές της: που έβγαζε τα φρύδια της υπερβολικά και η ηλιοθεραπεία. "Δεν ήταν self tan. Όταν ήμουν μαυρισμένη ήμουν από την ηλιοθεραπεία και αυτό είναι τρομακτικό γιατί έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα".

3. Το αγαπημένο της μακιγιάζ είναι... το καθόλου μακιγιάζ. "Οι φωτογραφίες μου όταν είμαι μικρή. Αυτός είναι ο πραγματικός εαυτός μου. Έτσι μου αρέσει να είμαι, πιο φυσική".

4. Συχνά μακιγιάρεται μόνη της. "Και νομίζω πως είναι από τα καλύτερα looks μου".

5. Το καστανό είναι ένα χρώμα που δύσκολα θα (ξανα) άλλαζε: Αφού φόρεσε μια ξανθιά περούκα για μια εμφάνισή της στο SNL, η ατζέντης της της είπε να μην βάψει ποτέ τα μαλλιά της ξανθά".

6. Το αγαπημένο της χρώμα για τα χείλη: "Είναι το κόκκινο. Δένει με τον τόνο της επιδερμίδας μου και είναι πιο κολακευτικό. Προτιμώ τα κόκκινα χείλη σε σχέση με τα nude".

7. Της αρέσουν οι ενυδατικές φαρμακείου. "Μπορεί να αγοράσεις μια ακριβή ενυδατική και να κοιτάξεις τα συστατικά της και το 4ο συστατικο να είναι οινόπνευμα. Η Cerave έχει μια πραγματικά απαλή ενυδατική που την προτείνω σε όλες".

8. Της αρέσουν τα δυνατά, sexy αρώματα. "Ένα ζεστό, εξωτικό άρωμα αλλάζει τον τρόπο που νιώθεις και περπατάς. Το φοράω στο λαιμό μου αλλά και σε όλο το σώμα- είμαι σπάταλη στο άρωμα".

9. Έχει φακίδες. "Κάνω φακίδες στον ήλιο. Το καλοκαίρι έχω πάντα στη μύτη και στα μάγουλα".

10. Το μυστικό της για τέλεια μαλλιά: η εγκυμοσύνη! "Μετά το πρώτο μωρό μου είχα πραγματικά πολύ όμορφα μαλλιά", είπε η Megan Fox