Alert: Ήρθε η αρωματική σειρά Bronze Goddess της Estee Lauder!

Alert: Ήρθε η αρωματική σειρά Bronze Goddess της Estee Lauder!

Με δύο νέες υπέροχες υφές! 

Όταν αρχίζει να μυρίζει γύρω σου Bronze Goddess ξέρεις πως είσαι στην τελική ευθεία για (να μπει, έστω) το καλοκαίρι!

Είμαι, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η αρωματική συλλογή Bronze Goddess της Estée Lauder έρχεται στο τέλος του μήνα (από μέρα σε μέρα δηλαδή) στα καταστήματα καλλυντικών. Μαζί με το το μαγευτικό, σχεδόν θρυλικό άρωμα Bronze Goddess Eau Fraiche, έρχεται ένα δροσερό, αναζωογονητικό Body Splash και το Shimmering Body Oil για την απόλυτη εμπειρία αισθησιακής, καλοκαιρινής λιακάδας!

ESTEE1

Προτείνοντας μια ακόμη πιο δροσερή εκδοχή της εμπειρίας Bronze Goddess –που δεν χάνει, ωστόσο, σε διάρκεια– το νέο, περιορισμένης διαθεσιμότητας Bronze Goddess Body Splash τροποποιεί τις αναλογίες και την ισορροπία του Eau Fraiche SkinScent χωρίς να αλλάξει ούτε μια νότα, αποκαλύπτοντας μια νέα αρωματική εμπειρία για όλο το σώμα. Οι αναλογίες της νέας σύνθεσης δίνουν έμφαση στη σπιρτάδα του περγαμόντου, του μανταρινιού και του λεμονιού, που κατακλύζουν την επιδερμίδα. Η εξωτική καρδιά των λευκών λουλουδιών είναι εδώ πιο αιθέρια, νωπή και δροσερή, ενώ η βελούδινη αίσθηση του τελειώματος γίνεται ένα απαλό πέπλο αισθησιακής ζεστασιάς.

ESTEE3

Την γκάμα έρχεται να εμπλουτίσει και ένα μεταξένιο λάδι σώματος: το Bronze Goddess Shimmer Body Oil περιέχει μαλακτικά έλαια που περιποιούνται, αναζωογονούν και προσφέρουν στην επιδερμίδα προστατευτική και θρεπτική φροντίδα. Μεταξένιο και ελαφρύ, απλώνεται εύκολα στο σώμα, αγκαλιάζοντας και αρωματίζοντάς το με την μοναδική ευωδιά Bronze Goddess.

Αν είστε ήδη fan το γνωρίζετε: το Bronze Goddess και οι εκδοχές του, παραδοσιακά, εξαντλούνται πολύ γρήγορα, οπότε αν το θέλετε για το ανοιξιάτικο-θερινό beaute σας... σπεύσατε!