Σε ποια star ανήκει αυτό το νεσεσέρ;

Σε ποια star ανήκει αυτό το νεσεσέρ;

Hint: Πρωταγωνιστεί στην ταινία Noah

Με τη νέα της ταινια να έχει ήδη βγει στους κινηματογράφους, η Emma Watson βρίσκεται διαρκώς σε ταξίδια για την προώθησή της. Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter όπου αποκάλυψε το περιεχόμενο του νεσεσέρ της- ιδού, λοιπόν, τα προϊόντα στα οποία εμπιστεύεται τη λάμψη της η 23χρονη ηθοποιός:

Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας της έχει μαζί της το MV Organic Pure Jojoba Oil. Για λάμψη εμπιστεύεται το Dior Skinflash Radiance Booster και το Giorgio Armani Fluid Sheer Skin Illuminator ενώ για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε emergency της τελευταίας στιγμής έχει το Bobbi Brown Creamy Concealer Kit.

Αγαπημένη της μάσκαρα είναι η Bottom Lash Mascara της Clinique, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις κάτω βλεφαρίδες, ενώ για έντονο βλέμμα έχει μαζί της ψεύτικες βλεφαρίδες και σκιές Nars.

Στα χείλη χρησιμοποιεί το lip balm της La Mer και κραγιόν Tom Ford, στα ζυγωματικά φοράει το Kevyn Aucoin Creamy Glow Blush και στα νύχια βερνίκι Topshop. Για το grooming των φρυδιών της έχει μαζί το τσιμπιδάκι της Anastasia ενώ για το styling των μαλλιών της έχει μαζί το σίδερο ισιώματος της GHD, το ξηρό σαμπουάν Batiste και την λακ Oribe Superfine Hairspray. Highlight: τα Gummy Bears που, όπως φαίνεται, την συνοδεύουν και στο red carpet.