Καθαρίστε τέλεια το πρόσωπό σας σε 1 λεπτό (ακριβώς)!

Καθαρίστε τέλεια το πρόσωπό σας σε 1 λεπτό (ακριβώς)!

Με το πιο αγαπημένο beauty gadget του Hollywood! 

Gwyneth Paltrow, Lauren Conrad, Liv Tyler, Oprah Winfrey: αυτά είναι μερικά μόνο από τα λαμπερά ονόματα του Hollywood που ορκίζονται στη δύναμη του Clarisonic, του high-end beauty gadget που μέσα σε 1 λεπτό καθαρίζει την επιδερμίδα στο απόλυτο βαθμό!

Η Clarisonic, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα μηχανικών και επιχειρηματιών στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον, έφερε την επανάσταση στον καθαρισμό της επιδερμίδας και πολύ γρήγορα έγινε η νούμερο 1 επιλογή των skin experts.


Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η Μέθοδος Ηχητικών Κυμάτων (Sonic Method) της Clarisonic προκαλεί επανάσταση γιατί καταφέρνει να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της επιδερμίδας, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη. Σε αντίθεση με τα "κλασικά" περιστρεφόμενα βουρτσάκια, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υπερήχων της Clarisonic, σέβεται τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, απομακρύνει ρύπους και σκόνη από το βάθος των πόρων και προετοιμαζουν το πρόσωπο ώστε να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας. Για του λόγου το αληθές: κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν αυξημένη απορρόφηση των προϊόντων και 6 φορές καλύτερη αφαίρεση του μακιγιάζ, των ρύπων και της λιπαρότητας σε σύγκριση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.


Από τα χέρια των ειδικών, αυτή η εκπληκτική τεχνολογία έρχεται στο μπάνιο μας ως η λύση των 60 δευτερολέπτων που μεταμορφώνει το πρόγραμμα φροντίδας στο σπίτι! Αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora θα βρείτε το Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush, μια βολική επιλογή για καθαρή και όμορφη επιδερμίδα στο σπίτι ή στο ταξίδι. Χρησιμοποιώντας την signature Μέθοδο Υπερήχων Clarisonic, το Mia 2 διαθέτει δύο ταχύτητες λειτουργίας, έναν παλμικό χρονοδιακόπτη 1 λεπτού και μια πρακτική θήκη μεταφοράς- και πιστέψτε με, "παραδίδει" αυτό που υπόσχεται: καθαρή επιδερμίδα στο βαθμό που δεν έχετε ξαναδεί!

Η γκάμα περιλαμβάνει και το Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα. Η συσκευή Plus διαθέτει τρεις διαφορετικές ταχύτητες για τον καθαρισμό του προσώπου και ένα πρόγραμμα 3 λεπτών για τον καθαρισμό του σώματος με δύο διαφορετικές ρυθμίσεις (συνεχής και παλμική λειτουργία), καθώς και μια μοναδική κεφαλή καθαρισμού για το σώμα που απολεπίζει απαλά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας απαλή και λεία την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα.