Η Maybelline στο catwalk του Madwalk by Coca- Cola Light!

Η Maybelline στο catwalk του Madwalk by Coca- Cola Light!

Υπογράφει το μακιγιάζ μοντέλων και celebrities! 

Η Maybelline New York είναι ταυτισμένη με τα fashion shows και τα trends, βρίσκεται πάντα κοντά στα μεγαλύτερα γεγονότα ομορφιάς και μόδας, στα fashion weeks ανά τον κόσμο και στις διεθνείς πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το Madwalk by Coca Cola Light, το show όπου η μόδα συναντά την μουσική! Στο catwalk θα βρεθούν τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής μαζί με τις δημιουργίες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και η Maybelline New York θα βάλει τη σφραγίδα της στα look. Mε επικεφαλής την make-up artist της μάρκας Μάγδα Αναστασοπούλου, η MNY θα επιμεληθεί το μακιγιάζ των celebrities και των μοντέλων και το βέβαιο είναι πως θα δούμε πολύ εντυπωσιακές προτάσεις.

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και κάμποσες εβδομάδες και η Μάγδα με την ομάδα της κάνουν τις δοκιμές τους στα μοντέλα του show έτσι ώστε να εκφράσουν το όραμα των σχεδιαστών μέσα από τα χρώματα, τις υφές και τα looks της Maybelline New York.

Η μόδα, η μουσική και τα πιο καυτά beauty looks της Maybelline New York θα συναντηθούν πολύ σύντομα στο Madwalk by Coca Cola Light- stay tuned!