Η Ζέτα Μακρυπούλια με τέλειο καρέ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τέλειο καρέ!

Ο hair expert, Στέφανος Βασιλάκης, μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της αλλαγής! 

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Just The Two Of Us μας επεφύλαξε και μία ακόμη έκπληξη: Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με νέο haircut, ένα υπέροχο καρέ που της ταιριάζει απόλυτα!

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως ήδη εδώ και κάποιες ώρες είχε κυκλοφορήσει η ειδηση πως θα δούμε τη Ζέτα ανανεωμένη, αφού η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη είχε ανεβάσει στο instagram φωτό της Ζέτας καθώς ο celebrity hair expert, Στέφανος Βασιλάκης έκανε τα μαγικά του, γράφοντας: "She......... Just......... Did it".

zettaaa

Photo via rrevi

Επικοινωνήσαμε με τον Στέφανο Βασιλάκη και εκείνος, παρά το άγχος του backstage, μας μίλησε για την αλλαγή: "Ήταν κάτι που ήθελε εδώ και καιρό να κάνει η Ζέτα, ήθελα μια αλλαγή, να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτό που κάναμε ήταν ένα καρέ γεμάτο, με όγκους, που μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά looks με αυτό, και χωρίς καθόλου φιλάρισμα (ο Στέφανος έχει δηλώσει, εξάλλου, πως δεν είναι καθολου fan των φιλαριστών μαλλιών)."

Όσο για το εύλογο ερώτημα "σε ποιες γυναίκες ταιριάζει" το καρέ της Ζέτας, ο Στέφανος ήταν κατηγορηματικός: "Πιστεύω πως όλα τα haircuts ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες! Το μυστικό, για παράδειγμα στο συγκεκριμένο κούρεμα που συζητάμε, βρίσκεται στο να κάνει ο κομμωτής το σωστό καρέ σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της και τον τύπο των μαλλιών της!"

** Η φωτό της Ζέτας λίγο πριν την εμφάνισή της, είναι από τον αγαπημένο makeup artist Yiannis Marketakis