Τι τρώει για πρωινό η Miranda Kerr;

Τι τρώει για πρωινό η Miranda Kerr;

Και πώς ξυπνάει την επιδερμίδα της;

"Ως πολυάσχολη μαμά, προσπαθώ να έχω την πιο απλή πρωινή ρουτίνα" είπε η Miranda Kerr σε συνέντευξή της στη Vogue. "Πριν το ντους κάνω απολέπιση σε όλο το σώμα, σε στενή επιδερμίδα, γιατί ενισχύει την μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, και είναι ένας τέλειος τρόπος για απαλή επιδερμίδα.

Η φροντίδα της επιδερμίδας μου είναι η βασική, αλλά ειναι αποτελεσματική. Καθαρισμός, τόνωση και ενυδάτωση με τα οργανικά προϊόντα Kora Organics (είναι η σειρά που υπογράφει το supermodel), κρέμα ημέρας και νύχτας. Το πρωί βάζω κρέμα ημέρας με χρώμα και φυσικά αντηλιακά φίλτρα, lip balm, γυρίζω τις βλεφαρίδες μου και απλώνω μια στρώση μάσκαρα."

Όσο για το τι τρώει για πρωινό ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα: "Αλλάζει καθημερινά αλλά συνήθως μόλις ξυπνήσω πίνω ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μισό λεμόνι φρεσκοστυμμένο. Μετά πίνω έναν πράσινο χυμό, και μετά τρώω ένα αβοκάντο ή ένα τοστ χωρίς γλουτένη ή αυγά ελευθέρας βοσκής.

Για maximum ενέργεια και ζωντάνια, φτιάχνω ένα smoothie που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Η συνταγή μου είναι η εξής: νερό από φρέσκια καρύδα, μισό ποτήρι γάλα κατσίκας ή αμυγδάλου, 1 κουτ. γλυκού σκόνη acai, 1 κουτ. γλυκού goji berrie, 1 κουτ. γλυκού σπιρουλίνα, 1 κουτ. γλυκού σκόνη κακάο, 1 κουτ. γλυκού σκόνη maca, 1 κουτ. γλυκού σπόροι chia, 1 κουτ. γλυκού πρωτεινούχα σκόνη για vegans και 1 κουτ. γλυκού λάδι καρύδας"- λέτε να το δοκιμάσουμε;