Oδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα μαζί; Γίνεται!

Oδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα μαζί; Γίνεται!

Απόδειξη, η νέα οδοντόκρεμα Theramed 2in1 Complete Plus

Η Theramed είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους στις λύσεις 2 σε 1 και αυτή τη φορά έρχεται με μία πολύ "δυνατή" πρόταση στη στοματική υγιεινή: ο λόγος για την νέα οδοντόκρεμα Theramed 2in1 Complete Plus, η οποία συνδυάζει τα οφέλη οδοντόκρεμας και αντιβακτηριακού στοματικού διαλύματος, χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Η κλινικά ελεγμένη φόρμουλα υψηλής απόδοσης της Theramed 2in1 Complete Plus, παρέχει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή και προστασία στα δόντια και τα ούλα, δίνοντας μια αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού στο στόμα. Παράλληλα, επανορθώνει και σκληραίνει το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας την εμφάνιση της τερηδόνας, της πέτρας και της πλάκας, ενώ την ίδια στιγμή λευκαίνει τα δόντια και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Η νέα Theramed 2in1 Complete Plus αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την στοματική φροντίδα και επιπλέον, διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού, μια ειδική φόρμουλα υψηλής απόδοσης, η οποία αφαιρεί την πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών, προστατεύοντάς τα από το σχηματισμό πέτρας. Η αντιβακτηριδιακή δράση της νέας Theramed 2in1 Complete Plus βοηθά στην πρόληψη της ουλίτιδας και της φλεγμονής των ούλων, κάνοντας τα δόντια πιο λευκά και πιο γερά, χαρίζοντας φρέσκια αναπνοή που διαρκεί.