Αυτό το άρωμα φοριέται στην παραλία!

Αυτό το άρωμα φοριέται στην παραλία!

Το Sol Da Bahia της Lancaster έχει την πιο τέλεια εξωτική ευωδιά!  

"Παραδοσιακά" κάθε καλοκαίρι η Lancaster υπογράφει ένα συλλεκτικό άρωμα που φοριέται στην παραλία και σφραγίζει με την ευωδιά του τις αναμνήσεις των διακοπών! Αυτό το καλοκαίρι, η μάρκα συνεργάζεται με το διάσημο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών Clements Ribeiro οι οποίοι "έντυσαν" το νέο της άρωμα με τα πιο χαρούμενα χρώματα και prints!

Εμπνευσμένοι από τα κλασσικά μοτίβα που χρησιμοποιούν, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lancaster ένα μοτίβο με Βραζιλιάνικες πινελιές για να διακοσμήσει κάποια καλοκαιρινά της προϊόντα και το νέο της καλοκαιρινό άρωμα. Πολυτελή μπουκέτα από εξωτικά λουλούδια σε έντονες μπλε, πράσινες, ροζ και κίτρινες αποχρώσεις μεταμορφώνουν το κλασσικό πορτοκαλί χρώμα της Lancaster και τα καλοκαιρινά της προϊόντα σε "it" αξεσουάρ.

Όσο για το ίδιο το Sol Da Bahia, είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από τα πλούσια αρώματα της Βραζιλίας. Κίτρο, συμφωνίες από καρύδα και νότες μόσχου τυλίγουν ζεστά και αισθησιακά την επιδερμίδα. Μπορείτε να το φορέσετε άφοβα και κάτω από τον ζεστό ήλιο και μάλιστα συνδυάζεται απόλυτα με το μυθικό άρωμα των αντηλιακών προϊόντων της Lancaster! "Το άρωμα Sol Da Bahia έχει φανταστική μυρωδιά καρύδας που μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία στις παραλίες της περιοχής Bahia" λέει ο Inacio Ribeiro.

Plus: το άρωμα συμπληρώνεται από δύο προϊόντα περιποίησης σώματος, το Energizing Shower Gel και την Comforting Body Lotion για την επιστροφή σας από την παραλία αλλά και στη διάρκεια του χρόνου, ώστε να ζείτε ένα αιώνιο καλοκαίρι!