Oil&Tonic: Το πιο απολαυστικό... κοκτέιλ για την επιδερμίδα σας!

Oil&Tonic: Το πιο απολαυστικό... κοκτέιλ για την επιδερμίδα σας!

Ήρθε από την Biotherm

Η ξηρή, αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα της ομορφιάς μας και αυτό ακριβώς μπαίνει στο στόχαστρο της Biotherm.

Το Oil&Tonic είναι μια νέα γενιά διφασικού ξηρού ελαίου σώματος που προσφέρει διπλή δράση: τονωτική και ταυτόχρονα θρεπτική. Τα εργαστήρια της Biotherm κατάφεραν να αναπτύξουν μια πρωτοποριακή σύνθεση που συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες 4 πολύτιμων ελαίων με τις αναζωογονητικές ιδιότητες ενός δροσερού τονωτικού νερού σε μια διφασική σύνθεση: 50% έλαιο – 50% τονωτικό νερό σε τέλεια αρμονία. Στοχεύοντας ταυτόχρονα την ξηρότητα και τη σφριγηλότητα, βελτιώνει άμεσα την υφή της επιδερμίδας.

Μεταξένιο και καθόλου λιπαρό, αυτό το ξηρό έλαιο γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα διοχετεύοντας σε αυτή όλα τα ενεργά συστατικά του, για να στοχεύει την ξηρότητα και να αυξάνει τη σφριγηλότητα.

Η ελαιώδης φάση του είναι ένα σύμπλεγμα 4 ελαίων: βερίκοκου, πασιφλόρας, καλαμποκιού και ρυζιού- ένα σύμπλεγμα που χαρακτηρίζεται κυρίως από την περιεκτικότητά του σε βασικά λιπαρά οξέα που τρέφουν την επιδερμίδα, επανορθώνουν την ξηρότητα και διατηρούν την ελαστικότητά της. Η τονωτική φάση του, δίνει ένα αποτέλεσμα αναζωογόνησης χάρη στο εκχύλισμα L.Ochroleuca, που προέρχεται από ένα χρυσό μακροφύκος, το οποίο αποδεδειγμένα συμβάλλει στην αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Με το που θα έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα σας, το Oil& Tonic θα σας χαρίσει μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας, ανακούφισης και ευεξίας ενώ μέσα σε 4 εβδομάδες, με συστηματική χρήση, θα δείτε την επιδερμίδα σας να μεταμορφώνεται!