Μάσκαρα για ημι-μόνιμο μακιγιάζ βλεφαρίδων!

Μάσκαρα για ημι-μόνιμο μακιγιάζ βλεφαρίδων!

H Lancôme αλλάζει τα δεδομένα! 

Σύμφωνα με έρευνες είναι αρκετές οι γυναίκες που ενώ λατρεύουν τη μάσκαρα, προτιμούν να μην φορούν κάποιες μέρες γιατί φοβούνται μήπως την καταστρέψουν ή απλά γιατι θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη συνεχή εφαρμογή.

Σήμερα η Lancôme, η μάρκα με την παράδοση στις μάσκαρα, βάζει ένα τέλος σε αυτό το δίλημμα, αντλώντας έμπνευση από την επαγγελματική τεχνική του ημι-μόνιμου μακιγιάζ βλεφαρίδων και προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που συνδυάζει χρώμα και φροντίδα!

H Cils Tint είναι μια μάσκαρα που χαρίζει την αίσθηση βλεφαρίδων χωρίς μακιγιάζ ενώ προσφέρει ημι-μόνιμο μακιγιάζ που διαρκεί έως τρεις ημέρες. Βάφει έντονα ακόμη και τις πιο ξανθές βλεφαρίδες για τρεις ημέρες ενώ παράλληλα τις προστατεύει με δράση "μάσκας".


Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μάσκαρα, η πρωτοποριακή φόρμουλα Lash Lacquer, δεν περιέχει καθόλου κερί. Εξαιρετικά ρευστή, η υφή της μοιάζει με πυκνό μελάνι μεγάλης διάρκειας που περιέχει δραστικά συστατικά τα οποία αφήνουν τις βλεφαρίδες δυνατές και ευλύγιστες. Η ημιδιαφανής βάση της περιλαμβάνει έως τρεις φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση μαύρων χρωστικών από ότι οι παραδοσιακές μάσκαρα χαρίζοντας μοναδική ένταση στο βλέμμα (το χρώμα εξασθενεί σταδιακά χωρίς όμως να αφήνει μουτζούρες). Ταυτόχρονα, το έλαιο τριαντάφυλλου που περιέχει, τρέφει τις βλεφαρίδες, το Ceramide R τις αναδομεί και τις λειαίνει ενώ η D-Panthenol ενισχύει την αντοχή και την πυκνότητά τους.


Πώς θα χρησιμοποιήσετε την Cils Tint:
- Απλώστε την στο πάνω βλέφαρο χωρίς να εφαρμόσετε υπερβολική ποσότητα .
- Περιμένετε λίγα λεπτά ώσπου να σταθεροποιηθεί ή να στεγνώσει.
- Το επόμενο πρωί, χτενίστε τις βλεφαρίδες σας με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα.