5 μυστικά ομορφιάς από ένα supermodel!

5 μυστικά ομορφιάς από ένα supermodel!

H Vanessa Axente είναι η νέα "αδυναμία" του Calvin Klein

Είναι η αιθέρια ύπαρξη που "συνοδεύει" το νέο άρωμα Endless Euphoria του Calvin Klein: η Vanessa Axente έχει ήδη περπατήσει στα catwalks του διάσημου σχεδιαστή και αυτή τη σεζόν γίνεται η μούσα της νέας εκδοχής του Euphoria, ενός αρώματος "φρέσκου, νεανικού και ρομαντικού", όπως λέει η ίδια.

Το supermodel έδωσε προσφατα συνέντευξη στο site bellasugar και μοιράστηκε κάποια από τα μυστικά της ομορφιάς της - ρίξτε μια ματιά και κλέψτε ιδέες!

1. Η πιο απλή ιεροτελεστία καθαρισμού: "Πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα με κρύο νερί και κάθε βράδυ καθαρίζω την επιδερμίδα μου με το Cleansing Water της Chanel".

2. Ραντεβού με τον ειδικό. "Πριν την φωτογράφιση για την καμπάνια του αρώματος επισκέφθηκα την αισθητικό μου. Κάθε φορά μου κάνει εκπληκτικό μασάζ προσώπου και χρησιμοποιεί εξαιρετικές κρέμες και μάσκες. Πηγαίνω οπωσδήποτε μία φορά το μήνα, πίνω πολύ νερό και πράσινο τσάι".

3. Μίνιμαλ στο μακιγιάζ. "Στην καθημερινότητά μου δεν βάφομαι γιατί όταν εργάζομαι φοράω πολύ μακιγιάζ. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και όχι κάποια άλλη".

4. Δύο όπλα σαγήνης: "Όταν ετοιμάζομαι για μια βραδινή έξοδο, φοράω οπωσδήποτε το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν και το Endless Euphoria του Calvin Klein. Είναι ένα υπέροχο άρωμα για το πρωί αλλά, επειδή είναι ντελικάτο, φοριέται τέλεια και το βράδυ".

5. Χορός μέχρι τελικής πτώσης. "Λατρεύω τη γυμναστική γιατί όταν ήμουν πιο μικρή έπαιζα μπάσκετ με τον μπαμπά μου. Οπότε τώρα προσπαθώ να κάνω γυμναστική στο σπίτι και χορό στο Wii μου. Επίσης, όταν έχω χρόνο τρέχω και οταν ο καιρος ειναι καλός κάνω ποδήλατο". Aγαπημένο της παιχνίδι στο Wii; Το Just Dance 2014!