Huile Prodigieuse: Το θρυλικό λάδι της Nuxe έγινε άρωμα!

Huile Prodigieuse: Το θρυλικό λάδι της Nuxe έγινε άρωμα!

Η ευωδιά της θάλασσας και η ζεστασιά του ήλιου σε ένα μπουκάλι! 

"Όταν η Nuxe μου ζήτησε να δημιουργήσουμε ένα άρωμα ως εξέλιξη του Huile Prodigieuse, αισθάνθηκα τόσο χαρά όσο και υπερηφάνεια, διότι είμαι ο δημιουργός του αρώματος του θρυλικού λαδιού", λέει ο αρωματοποιός Serge Majoullier, η "μύτη" πίσω απο το νέο ελιξίριο.


"Συνήθως, ξεκινάς από ένα άρωμα και έπειτα μεταμορφώνεις σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Εδώ είχαμε μια πρόκληση: να μετατρέψουμε το άρωμα του λαδιού σε ένα eau de parfum! Εμπνεύστηκα από τον αισθησιασμό του Huile Prodigieuse, τον ήλιο και την θάλασσα, και έτσι έφτασα σε ένα αποτέλεσμα διαφορετικό. Σιγουρεύτηκα όμως ότι οι γυναίκες θα αναγνωρίσουν τη χροιά του αρώματος του Λαδιού στο νέο άρωμα Prodigieux le parfum.

Πράγματι το άρωμα είναι ένα κοκτέιλ που φέρνει στο νου την relaxing ευωδιά του ελαίου όμως ταυτόχρονα έχει τη δική του προσωπικότητα. Φυσικό και αισθησιακό, έχει στην κορυφή του νότες από περγαμόντο, μανταρίνι και άνθη πορτοκαλιάς, στην καρδιά του συναντάμε ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλο, γαρδέλια και μανόλια ενώ στη βάση έρχεται η βανίλια και το γάλα καρύδας.

"Ονόμασα αυτό το προϊόν Prodigieuse (=θαύμα, καταπληκτικό) γιατί ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα είχε σε εμένα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αισθανόμουν το δέρμα μου να γίνεται πιο υγιές και πιο απαλό" λέει για το διάσημο έλαιο η δημιουργός του, Aliza Jabès και το μόνο που έχω να πω είναι ότι το άρωμα είναι εξίσου... Prodigieux!