Ίσιωμα, φορμάρισμα ή μπούκλες; Αυτό το εργαλείο styling κάνει τα πάντα!

Ίσιωμα, φορμάρισμα ή μπούκλες; Αυτό το εργαλείο styling κάνει τα πάντα!

Γνωρίστε το επαναστατικό Bellissima Revolution με αυτόματη περιστροφή! 

Δεν είναι απλά ένα νέο εργαλείο styling αλλά μια ολοκαίνουρια τεχνολογία που έρχεται για να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα χτενίσματά μας.

Το Bellissima Revolution είναι το νέο styler με αυτόματη περιστροφή, που προσφέρει επιτέλους τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ό,τι look θέλουμε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο - και με απόλυτο σεβασμό στα μαλλιά μας!


H πρωτοποριακή τεχνολογία του Bellissima Revolution είναι το σύστημα αυτόματης περιστροφής που χαρίζει φορμαρισμένα και λαμπερά μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα. Ο Bi-Directional κύλινδρος αυτόματης περιστροφής με διπλή κατεύθυνση, σε συνδυασμό με τις δύο προσθήκες από σιλικόνη που κρατούν τεντωμένη απαλά την τούφα χαρίζουν εύκολο, γρήγορο και τέλειο styling.

Το σύστημα Thermo Control για ψηφιακή ρύθμιση της θερμοκρασίας από 120°C μέχρι 210 °C (10 επίπεδα θερμοκρασίας) προσφέρει τον μέγιστο σεβασμό στα μαλλιά, ενώ η επικάλυψη Gloss Ceramic κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα για μεγαλύτερη προστασία της τρίχας.

Το Bellissima Revolution- όπως και τα άλλα προϊόντα Bellissima- θα τα βρείτε σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και ομορφιάς.