Αυτό το "στυλό" σβήνει τις ρυτίδες!

Αυτό το "στυλό" σβήνει τις ρυτίδες!

 Γνωρίστε το πρωτοποριακό Double-Ended Wrinkle Eraser της Lancaster

Εκφραστείτε ελεύθερα και μη φοβάστε τις ρυτίδες! Τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancaster δημιούργησαν τη σειρά περιποίησης Suractif Fill & Perfect, με προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για να αντιμετωπίζουν τις ρυτίδες έκφρασης.

New entry στη σειρά, το Double-Ended Wrinkle Eraser, ένα έξυπνο προϊον με διπλή, στοχευμένη δράση, το οποίο βασίζεται σε δύο διαφορετικές, αλλά συμπληρωματικές τεχνολογίες: από τη μία πλευρά γεμίζει ακόμη και τις πιο λεπτές ρυτίδες, ενώ από την άλλη πλευρά καλύπτει τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδα του προσώπου.

Αυτό το έξυπνο Wrinkle Filler υψηλής ακρίβειας περιλαμβάνει την τεχνολογία Wrinkle Filler Complex, ένα τρίο από πεπτίδια για μακράς
διάρκειας επιδιόρθωση των ρυτίδων καθώς και έναν ειδικό συνδυασμό από ελαφρές χρωστικές ουσίες και πολυμερή σιλικόνης για εκπληκτική κάλυψη των ρυτίδων.

Η άλλη άκρη του διαθέτει ένα Tone Corrector, που καλύπτει πιθανές ατέλειες και παρέχει μοναδική άνεση χάρη στις ειδικές χρωστικές του που καλύπτουν ατέλειες με απόλυτα φυσικό τελικό αποτέλεσμα ενώ η Γλυκερόλη που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση non stop!