Vetiver & Black Tea: Το νέο "κοκτέιλ" της Kiehl's!

Vetiver & Black Tea: Το νέο "κοκτέιλ" της Kiehl's!

Αναζωογονητικό και sexy! 

Ένα νέο blend υποδεχτήκαμε πρόσφατα στην αρωματική γκάμα της Kiehl's: το Vetiver & Black Tea είναι ένα αναζωογονητικό, ξυλώδες άρωμα που φυλακίζει το γήινο, γλυκό άρωμα του Vetiver και το καταπραϋντικό άρωμα του Μαύρου Τσαγιού που θυμίζει κίτρο.

Το άρωμα είναι μια αρμονία του Vetiver Αϊτής και του Μαύρου Τσαγιού με τις νότες από πικάντικο πιπέρι και ξύλο να χαρίζουν βάθος και ταυτόχρονα μια αναζωογονητική εμπειρία στις αισθήσεις. Η γήινη, γλυκιά νότα από εκχύλισμα Vetiver προέρχεται από αγροκτήματα αειφόρου καλλιέργειας στις πλαγιές της Αϊτής. Οι απαλές, νότες από Μαύρο Τσάι που θυμίζουν κίτρο, προέρχονται από τα υψίπεδα της Σρι Λάνκα και είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ προσεκτικής τεχνολογίας εκχύλισης που εγγυάται αυθεντική, οσφρητική πιστότητα στο αυθεντικό άρωμα του συστατικού. Μάλιστα, η σύνθεσή του περιλαμβάνει μεγαλύτερη αναλογία σε κάθε συστατικό, σε σχέση με τον κλασικό τρόπο παρασκευής αρωμάτων, και έτσι το αποτέλεσμα είναι μια απλή, σαφής και ταυτόχρονα σοφιστικέ αρωματική δομή.

kiehls2

"Το νέο άρωμα Vetiver & Black Tea της Kiehl's δημιουργεί μια πλούσια οσφρητική εμπειρία με πολύ ισορροπημένες νότες," εξηγεί ο David Suffit, Assistant Vice President, Fragrance Development της Kiehl's. "Η εξωτική, ανανεωτική αύρα είναι αποτέλεσμα της ανάμειξης δύο οσφρητικά «αληθινών» συστατικών, που προσφέρουν μια ανατροπή στο κλασικό ξυλώδες αρωματικό προφίλ. Για να εκχυλίσουμε το Vetiver, χρησιμοποιήσαμε μια 24ώρη τεχνική απόσταξης που επιτρέπει στη λεπτή, αυθεντική νότα του Vetiver να αναγεννηθεί στη σύνθεσή μας. Το Μαύρο Τσάι Ceylon εκχυλίζεται με τον πιο απαλό και γεμάτο σεβασμό τρόπο ώστε να εξασφαλίζουμε την πιο γνήσια αρωματική έκφραση. Ο τελικός συνδυασμός είναι ένα απολαυστικό άρωμα που θα ενθουσιάσει το ίδιο άνδρες και γυναίκες."

Το άρωμα συνοδεύουν το αντίστοιχο αφρόλουτρο και η κρέμα σώματος για την απόλυτη εμπειρία Vetiver& Black Tea.