Δοκίμασες το μαγιό σου και απογοητεύτηκες; Έχουμε τη λύση!

Δοκίμασες το μαγιό σου και απογοητεύτηκες; Έχουμε τη λύση!

Tα Medicosmetic σε συνεργασία με τον Δρ. Ναούμ, σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις

Μόλις ανοίξει ο καιρός, μία σκέψη κατακλύζει το μυαλό: να δοκιμάσουμε το μαγιό μας! Και εκεί που στέκεσαι μπροστά στον καθρέπτη, ανακαλύπτεις ότι το σώμα σου δεν είναι όπως ακριβώς το θυμάσαι από πέρυσι το καλοκαίρι... Λογικό! Έχει μεσολαβήσει ένας χειμώνας, που όπως και να το κάνουμε, οι ατασθαλίες ήταν περισσότερες. Πριν πάθουμε πανικό, οι ειδικοί εξηγούν τι μπορούμε να κάνουμε, για να διορθώσουμε όλα εκείνα που μας ενοχλούν, πριν τις εξορμήσεις στην παραλία.

Για το σώμα

"Τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Οι μόνιμοι προβληματισμοί της γυναίκας, μόλις φορέσει το μαγιό της!" αναφέρει η Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Medi Cosmetic. Ευτυχώς, οι νέες τεχνολογίες και η επιστημονική κατάρτιση, μπορούν να δώσουν πλέον τη λύση, με αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο από 2 χρόνια, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο και χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια ειδική διατροφή!

Ονομάζεται Carbo CareΤΜ και ήδη στους 6 μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα. Βασίζεται στην έγχυση αδρανούς αερίου, στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, όπως κοιλιά, γλουτούς κ.α. το οποίο έχει την ιδιότητα να διασπά τα λιποκύτταρα! "Η τεράστια διαφορά του, σε σχέση με άλλες μεθόδους, είναι ότι δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά τα διασπά, με στόχο να αποβληθεί το περιεχόμενό τους από τον οργανισμό και να έχουμε αποτελέσματα εφάμιλλα με εκείνα της λιποαναρρόφησης, χωρίς να μπούμε χειρουργείο!", αναφέρει η Μαρία Χατζηαναστασίου.

Όσο για την κυτταρίτιδα, το Carbo CareΤΜ μας έχει καταπλήξει. Μόλις ο οργανισμός αντιληφθεί την ύπαρξη αδρανούς αερίου, εμπλουτίζει την περιοχή με οξυγόνο, προκαλώντας καλύτερη αιμάτωση. Έτσι, η δράση του Carbo CareTM ενάντια στην κυτταρίτιδα είναι διπλή: αφενός διασπώνται τα λιποκύτταρα που προκαλούν την «όψη φλοιού πορτοκαλιού», αφετέρου η υπεραιμία της περιοχής βοηθά στο να αποκτήσουμε ένα λείο και νεανικό δέρμα. Και όλα αυτά, χωρίς να απαιτείται κάποια ειδική διατροφή, κατά τη διάρκεια των συνεδριών με Carbo CareTM! Εσείς απλώς κάθεστε και αφήνεστε στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων ιατρών της Medi Cosmetic και στην «αέρινη» δύναμη του Carbo CareTM!

Για τη γεννητική περιοχή

"Σχεδόν 1 στις 2 γυναίκες, αντιμετωπίζει, άλλες σε μεγαλύτερο, άλλες σε μικρότερο βαθμό, το γνωστό και ως "πόδι της καμήλας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο δρ. Ναούμ, Γυναικολόγος, ειδικευμένος στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία. Η υπερτροφία ή η χαλάρωση των μικρών χειλέων του αιδοίου, αποτελούν ένα κλασικό πρόβλημα, το οποίο είτε υπάρχει εκ γενετής, είτε προκύπτει κατά τη διάρκεια της ζωής της γυναίκας. Έτσι, εκτός από τις δυσκολίες που προκαλεί στην καθημερινότητα της γυναίκας (πχ. πόνος κατά την επαφή, δυσκολία στο περπάτημα, πόνος κατά την εκγύμναση κ.α.), το "πόδι της καμήλας" είναι εμφανές, όταν η γυναίκα φορά μαγιό, αναγκάζοντάς την ακόμα και να αποφεύγει τις βόλτες στην παραλία. Η αντιμετώπιση πλέον αυτού του αισθητικού και λειτουργικού προβλήματος, είναι απλή, αρκεί να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρό. Η αιδοιοπλαστική, μία επέμβαση που δεν διαρκεί περισσότερο από 2 ώρες, έχει δώσει τη λύση! Με την ακρίβεια που μας προσφέρει η χρήση του laser, η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της την ίδια ημέρα, χωρίς να απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, ενώ επιστρέφει κανονικά στη δουλειά της χωρίς να χρειαστεί να πάρει άδεια. "Πρόκειται για μία επέμβαση, που ενώ είναι σχετικά καινούρια στη χώρα μας, έχει αλλάξει ήδη τη ζωή εκατοντάδων Ελληνίδων, καθώς αντιμετώπισαν τα αισθητικά, λειτουργικά, αλλά και ψυχολογικά προβλήματα, που τους δημιουργούσε η ανατομία της γεννητικής του περιοχής", αναφέρει ο δρ. Ναούμ.