Αποκτήστε την κοιλιά που ονειρεύεστε!

Αποκτήστε την κοιλιά που ονειρεύεστε!

Αλλά και τους γλουτούς και τις γάμπες που επιθυμείτε! 

Αυτό το μεταξένιο έλαιο της Sephora έρχεται με πολλά προσόντα και υπόσχεται να αφαιρέσει έως 2,6 εκατοστά από την περιφέρεια των μηρών μέσα σε 14 ημέρες!

BODY

Ο λόγος για το Slimming oil for legs, buttocks and stomach, το οποίο επιτίθεται σε 3 "επίμαχες" ζώνες: τις γάμπες, τους γλουτούς και την κοιλιά. Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και κόκκινου πιπεριού για σύσφιξη της επιδερμίδας, βελτίωση της σιλουέτας και μείωση της κυτταρίτιδας και επίσης ένα κοκτέιλ από αιθέρια έλαια μανταρινιού, γκρέιπ-φρουτ, λάιμ και γερανιού με τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Επιπλέον, περιέχει έλαιο από αβοκάντο για εντατική θρέψη και απίστευτα απαλή επιδερμίδα!

Απλώστε το πρωί και βράδυ στις ζώνες όπου θέλετε να καταπολεμίσετε την κυτταρίτιδα και να σμιλεύσετε τη σιλουέτα σας, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Και βέβαια, συν Sephora και χείρα κίνει: φροντίστε να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με λαχανικά και φρούτα, περιορίστε στο ελάχιστο τα λίπη και τη ζάχαρη, πίνετε πολύ νερό και βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας.