Πώς φοράει το άρωμά της η Cate Blanchett;

Πώς φοράει το άρωμά της η Cate Blanchett;

Η μούσα του Giorgio Armani έχει τον τρόπο της

Στο πρόσωπό της ο Maestro βλέπει την ιδανική γυναίκα Armani και εκείνη λέει... Si στο στυλ, τη φιλοσοφία, τον κόσμο του διάσημου σχεδιαστή!

Μετά το Si, το άρωμα με το οποίο ο Giorgio Armani έκανε αίσθηση στην υψηλή αρωματοποιία την προηγούμενη σεζόν, η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του επόμενου αρώματός του που έρχεται το Σεπτέμβριο. Η star μίλησε για την φιλοσοφία της γύρω από το άρωμα σε μια ομάδα από editors που είχαν την τύχη να γνωρίσουν πρώτες το νέο κοκτέιλ και ιδού τι είπε:

"Όταν ήμουν μικρή τρελαινόμουν να φοράω τα ρούχα της μητέρας μου όταν εκείνη ασχολιόταν με τον κήπο ή έλειπε απο το σπίτι. Συχνά κλεινόμουν στην ντουλάπα της και έμενα στο σκοτάδι παρέα με το άρωμά της. Η ευωδιά ήταν τόσο συναρπαστική για μένα, επειδή ήξερα πως πολλά από αυτά τα ρούχα τα φορούσε τα βράδια, κάπου έξω, κάπου που δεν μπορούσα να φανταστώ ως 6χρονο παιδί".

"Μου αρέσει να φοράω το άρωμά μου εκεί όπου χτυπάει ο σφυγμός μου όμως μου αρέσει και ο τρόπος που κάποιος μπορεί να το αντιληφθεί- κάθε άρωμα δημιουργεί μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα όταν απελευθερώνεται, είναι μια αρχέγονη κατάσταση. Το ψεκάζω λοιπόν γύρω μου, όχι μόνο πάνω μου, και μένει στο δωμάτιο και αφού φύγω".

"Όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, μπορεί να φορέσω ένα άρωμα που στην κανονική μου ζωή δεν θα φορούσα. Όλοι έχουμε διαφορετικές διαθέσεις και τρόπους που θέλουμε να εκφραστούμε- το άρωμα είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος να αφήσεις κάποιον να μπει στην κρυφή ζωή σου"

Μπορεί ένα συναίσθημα να έχει μια δική του μυρωδιά; "Απολύτως! Πιστεύω πως αυτό κάνει το άρωμα τόσο δυνατό, επειδή ταυτίζεται με τη μνήμη μας και η μνήμη είναι γεμάτη συναίσθημα. Μου αρέσει η ευωδιά που έχει ο ενθουσιασμός".