Καλύψτε τέλεια τους μαύρους κύκλους με αυτά τα έξυπνα τρικς ομορφιάς

Καλύψτε τέλεια τους μαύρους κύκλους με αυτά τα έξυπνα τρικς ομορφιάς

5 βήματα που θα κάνουν το πρόσωπο σας να λάμπει.

Κάντε το μόνες σας με 5 απλά βήματα! Ένα από τα μυστικά του σωστού μακιγιάζ είναι η κάλυψη των μαύρων κύκλων. Για να κάνετε τους μαύρους κύκλους αρχαία ιστορία θα χρειαστείτε: Ένα κονσίλερ. Η απόχρωση που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από το χρώμα του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ σε μορφή στικ για πιο εύκολη εφαρμογή αρκετά πιο ανοιχτό από το make up σας. Ένα πινελάκι μικρό με μακριές τρίχες. Ένα σφουγγαράκι ειδικό για make up με γωνίες και το φον ντε ντεν σας.

- Αφού έχετε απλώσει το φον ντε ντεν, βάλτε κονσίλερ κάτω από το μάτι δημιουργώντας ένα ανάποδο τρίγωνο ως εξής: Μία γραμμή κάτω από το μάτι παράλληλα, και ενώστε άλλες δύο γραμμές, η μία από την εσωτερική γωνία του ματιού διαγώνια μέχρι την άκρη της μύτης, και ενώστε διαγώνια μία γραμμή προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

- Απλώστε το προϊόν μαλακά μ' ένα πινελάκι με μακριές τρίχες σε όλο αυτό το σημείο μέχρι κάτω από τις βλεφαρίδες.

- Συνεχίστε πάνω από το μάτι σε μία ευθεία ακριβώς κάτω από το φρύδι. Η πτυχή μεταξύ εσωτερικής γωνίας του ματιού και μύτης χρειάζεται επίσης κονσίλερ για να φωτιστεί.

- Με το σφουγγαράκι ή με τα ακροδάχτυλά σας απλώστε μικρή ποσότητα φον ντε ντεν πάνω από το κονσίλερ μαλακά σε απόσταση 3 με 4 πόντους κάτω από το μάτι για να ενωθεί σταδιακά το χρώμα και να μην φαίνεται έντονα η διαφορά.

- Τελειώστε με μια διάφανη πούδρα την οποία θα βάλετε γύρω από το μάτι για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Όσα χρειάζεστε για τέλεια φρύδια... σε ένα kit!