6 tips για φρέσκο, ανοιξιάτικο look!

6 tips για φρέσκο, ανοιξιάτικο look!

Από τον κορυφαίο makeup artist του Yves Saint Laurent, Fred Letailleur

Αυτή τη σεζόν ο οίκος Yves Saint Laurent, στην σοφιστικέ συλλογή μακιγιάζ του λανσάρει και ένα ολοκαίνουριο προϊόν: ο λόγος για το Baby Doll Kiss&Blush που συνδυάζει δύο τεχνολογίες: το φον ντε τεν και το κραγιόν. Η αέρινη σύνθεσή του απλώνεται στα μάγουλα και στα χείλη, χαρίζοντας απαλό ματ και φωτεινό φινίρισμα.

Με αφορμή το Kiss&Blush, ο κορυφαίος makeup artist του Yves Saint Laurent, Fred Letailleur, δίνει 6 τέλεια tips για να δώσουμε στην επιδερμίδα μας φρεσκάδα και λάμψη!

KISS  BLUSH

1. Ξεκινήστε έχοντας καθαρίσει την επιδερμίδα σας. Ενυδατώστε την καλά- ιδανικό προϊόν είναι το Forever Youth Liberator Serum του YSL- και δώστε της έξτρα λάμψη με το φον ντε τεν Le Teint Touche Éclat. Στη συνέχεια, απλώστε το Touche Eclat στα ζυγωματικά για να τα σμιλέψετε και γύρω από τα χείλη για να ενισχύσετε το περίγραμμά τους.

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζεστό τόνο στα χείλη και τα μάγουλα για ένα εγγυημένα κομψό αποτέλεσμα ή για πιο νεανικό look, χρησιμοποιήστε έναν ζεστό τόνο στα μάγουλα και έναν ψυχρό τόνο στα χείλη, για contrast.

3. Όταν απλώνετε το Kiss&Blush στα μάγουλα, βάλτε 2 ή 3 σταγόνες πάνω στα ζυγωματικά και μετά κάντε καλό blending, προς τα κάτω και έξω προς τις ρίζες των μαλλιών σας.

4. Αν θέλετε να σμιλεύσετε τα ζυγωματικά, χρησιμοποιείστε το προϊόν ψηλά στο τελείωμα των ζυγωματικών, ή δώστε έμφαση στα μήλα αν θέλετε ένα νεανικό αποτέλεσμα.

5. Για ένα φυσικό look στα χείλη, τοποθετείστε 2 με 3 σταγόνες με το απλικατέρ και κάντε blending με το δάχτυλό σας. Για πιο απαλό αποτέλεσμα, απλώστε το προϊόν στα χείλη με το απλικατέρ, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς το κέντρο.

6.Με το άκρο του απλικατέρ μπορείτε να δώσετε ελαφριά έμφαση στο περίγραμμα των χειλιών, και ειδικά στο κέντρο τους. Η ματ, λαμπερή υφή του θα λιώσει στα χείλη δημιουργώντας μια ντελικάτη στρώση χρώματος, ιδανική για την ημέρα αν φοράτε φυσικές αποχρώσεις ή μια έκρηξη ματ χρώματος που διαρκεί, αν μιλάμε για βραδινό μακιγιάζ.