Απόδραση στον Παράδεισο!

Απόδραση στον Παράδεισο!

Tο νέο Light Blue των Dolce&Gabbana είναι μια ρομαντική ιστορία αγάπης! 

Panarea: ένα από τα Αιολικά νησιά, ένα μικρό κομμάτι Παραδείσου μπροστά στη Σικελία, το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές, μεσογειακές νύχτες. Αυτό το νησάκι ενέπνευσε τους Dolce&Gabbana για τη δημιουργία του φετινού, καλοκαιρινού αρώματος Light Blue Escape to Panarea.

«Η Panarea είναι το νησί του έρωτα. Εδώ οι καλοκαιρινές νύχτες φωτίζονται με τα χιλιάδες κεριά στις βεράντες που έχουν θέα τα κρυστάλλινα γαλανά νερά και δίνουν την αίσθηση ότι αιωρούνται στο χρόνο, ανάμεσα στη θάλασσα και τα αστέρια», λέει ο Stefano Gabbana. Το άρωμα ξετυλίγει το ταξίδι δύο εραστών, που ξεκινά από την Panarea. Εδώ, το νησάκι Mπαζιλούτσο προβάλλει από το βαθύ μπλε της θάλασσας. Με τα ζεστά φιλόξενα νερά του και τους δρόμους του να σφύζουν από ζωή, αυτό το μικρό λιμάνι είναι ένα μαγικό μέρος για κάθε ελεύθερο πνεύμα. Οι δυο εραστές αφήνονται στη ζωή του νησιού, κάνοντας βόλτες ξυπόλητοι στην ακροθαλασσιά κάτω από τον ήλιο, απολαμβάνοντας τα πάρτι στην παραλία τις νύχτες, με την αύρα του Light Blue να θυμίζει το ζεστό χάδι του ανέμου, τη θάλασσα της Μεσογείου και το άρωμα της ηλιοκαμένης επιδερμίδας το σούρουπο...

DolceGabbana Light-Blue-2014 Pour-Femme pack-shot low-res

Το Escape to Panarea είναι ένα woody-musky κοκτέιλ. Ανοίγει με μια έκρηξη περγαμόντου και αχλαδιού από την Καλαβρία που, καθώς περνάει η ώρα, δίνουν τη θέση τους στο γιασεμί της νύχτας και τα άνθη πορτοκαλιάς. Στη βάση, συναντάμε μια συμφωνία από ambergris, πατσουλί, tonka και ζεστές νότες musk. Το άρωμα στο χρώμα της σαμπάνιας φιλοξενείται σε ένα λιτό, κομψό μπουκάλι σε ουδέτερες αποχρώσεις, με το διάφανο γυαλί να κάνει ενδιαφέρον κοντράστ με τις λεπτομέρειες από χάλυβα. Η συσκευασία του, δε, μοιάζει με καρτ ποστάλ, καθώς φέρει μια εικόνα από το νησί των ερωτευμένων με πανοραμική άποψη στα στενά δρομάκια και στα κάτασπρα σπίτια, στολισμένα με λουλούδια και στο φόντο, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.