Επιδερμίδα που "αντιδρά" με το παραμικρό;

Επιδερμίδα που "αντιδρά" με το παραμικρό;

Δείτε πώς θα την καταπραϋνετε σε δευτερόλεπτα! 

Οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η επαφή με ερεθιστικές ουσίες, η χρήση σκληρών σαπουνιών, είναι μερικοί από τους πολλούς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν την ευαισθησία του δέρματος. Όποια και αν ειναι η αιτία, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: δεν φαίνεστε ή δεν αισθάνεστε στα καλύτερά σας!

Αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας είναι προϊόντα που να την καταπραύνουν, να την ανακουφίζουν άμεσα, να ελαττώνουν τα σημάδια της ευαισθησίας ενώ παράλληλα ενισχύουν τη φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος, το λεγόμενο υδρολιπιδικό φιλμ.

Με αφετηρία αυτά τα δεδομένα, η Jurlique ως η μόνη μάρκα ομορφιάς από την Αυστραλία, η οποία διαθέτει ιδιόκτητο βιοδυναμικό αγρόκτημα, αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά που όχι απλά θα είναι απολύτως ασφαλής για το ευαίσθητο δέρμα αλλά θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ευαισθησία. Η νέα σειρά Calendula Redness Rescue περιέχει ισχυρά βιοδυναμικά βότανα στο σύμπλεγμα Jurlique Comfort Complex,που καταπραύνουν την επιδερμίδα. Μάλιστα είναι εμπλουτισμένη με τα οφέλη των εκχυλισμάτων αγγουριού και χαμομηλιού που βοηθούν στην αναζωογόνηση και την τόνωση των αισθήσεων!

calend

Δοκιμάστε την καταπραϋντική λοσιόν Calendula Redness Rescue Calming Mist, η οποία περιέχει το σύμπλεγμα Jurlique Comfort Complex με εκχύλισμα Kαλέντουλας, για να βοηθήσει το δέρμα να ανακουφιστεί και να αποκαταστήσει τη φυσική άμυνά του. Περιλαμβάνει εκχυλίσματα Αλόης και Λιναρόσπορου που βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και της διαύγειας της επιδερμίδας, ενώ το άρωμα από φρέσκο αγγούρι και χαμομήλι τονώνει τις αισθήσεις. Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, ανανεωμένο και ανακουφισμένο.