Δεν φαντάζεστε τα 3 φυσικά υλικά που θα σας χαρίσουν... αγγελική λάμψη!

Δεν φαντάζεστε τα 3 φυσικά υλικά που θα σας χαρίσουν... αγγελική λάμψη!

Δοκιμασμένα από ένα super model της Victoria's Secret! 

Οι Άγγελοι της Victoria's Secret δεν επαναπαύονται στην φυσική ομορφιά τους. Κάθε μία έχει τα δικά της μικρά μυστικά φροντίδας που λατρεύουμε να ανακαλύπτουμε και πρόσφατα μάθαμε τα μυστικά της Candice Swanepoel, η οποία έχει 3 αγαπημένα φυσικά συστατικά για να φροντίζει την επιδερμίδα της.

Δείτε ποια είναι και πώς τα χρησιμοποιεί και δοκιμάστε τα- κάνουν δουλειά!

1. Έλαιο καρύδας: "Πολλές φορές χρησιμοποιώ αγνό έλαιο καρύδας σε όλο το σώμα μου η στα μαλλιά μου, όταν τα νιώθω πολύ ξηρά. Μπορεί να ταλαιπωρούμαι λίγο περισσότερο για να το ξεβγάλω όμως πάντα αφήνει τα μαλλιά μου υγιή και λαμπερά!", είπε το διάσημο μοντέλο.

2. Φρέσκος χυμός λεμονιού: "Λατρεύω να χρησιμοποιώ χυμό λεμονιού ως toner. πραγματικά καθαρίζει το πρόσωπό μου!", είπε Και βέβαια, τα λεμόνια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C, που βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος και συσφίγγει τους πόρους. Προσοχή: αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, προσθέστε λίγο νερό στο φυσικό χυμό λεμονιού και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το ως λοσιόν.

3. Παγωμένο νερό: Δεν είπε το αυτονόητο, ότι πίνει τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα αλλά πως πλένει το πρόσωπό της με παγωμένο νερό, ειδικά το πρωί: "Πάντα πλένω το πρόσωπό μου με όσο πιο παγωμένο νερό γίνεται, γιατί έτσι φεύγει το πρωινό πρήξιμο από το πρόσωπο", εξήγησε η Candice Swanepoel.