Αυτό το καλοκαίρι αποκτήστε την πιο απαλή επιδερμίδα που έχετε ονειρευτεί!

Αυτό το καλοκαίρι αποκτήστε την πιο απαλή επιδερμίδα που έχετε ονειρευτεί!

Με μία μόνο κίνηση!

Λαμπερή, απαλή επιδερμίδα είναι η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα- αυτός είναι ο πιο βασικός κανόνας της ομορφιάς μας! Τώρα, λοιπόν, που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει αποφασιστικά προς τα πάνω, που τα πιο αέρινα, αποκαλυπτικά ρούχα μπαίνουν δυνατά στην γκαρνταρόμπα μας και που ξεκινούν οι αποδράσεις στην παραλία, μην αφήνετε την επιδερμίδα σας στην τύχη της- φροντίστε την καθημερινά κάνοντας μία και μόνη βασική κίνηση, και θα ανταμειφθείτε!

Ποια είναι αυτή η βασική κίνηση φροντίδας; Η καθημερινή χρήση του Johnson's Baby Oil, No 1 λάδι περιποίησης, που ξεκίνησε την καριέρα του ως το πιο απαλό προϊόν περιποίησης για την επιδερμίδα των μωρών αλλά αγαπήθηκε με πάθος από τις beauty addicts- και με το δίκιο τους!
Συνώνυμο της ομορφιάς και της περιποίησης, το Johnson's Baby Oil προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη, κάνει την επιδερμίδα ελκυστική και μεταξένια, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην "κλασική" έννοια της ενυδάτωσης.

Απλώστε το μετά το ντους, όταν η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή, και η ειδική σύνθεσή του θα "σφραγίσει" μέσα της 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση- τι πιο τέλειο για την διψασμένη επιδερμίδα, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού! Μετά, σκουπίστε το σώμα σας ταμποναριστά και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά: η επιδερμίδα σας τέλεια ενυδατωμένη και μοναδικά απαλή, χωρίς την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε την αγαπημένη σας ευωδιά, ανάμεσα στην κλασική πουδρέ μυρωδιά γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα στο ροζ μπουκαλάκι, με εκχυλίσματα χαμομηλιού στο κίτρινο μπουκαλάκι, που ανακουφίζει και καταπραύνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, με σύνθεση aloe vera στο πράσινο μπουκαλάκι για εντατική ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας ή το μοβ μπουκαλάκι με σύνθεση bedtime, που έχει υπέροχο, χαλαρωτικό άρωμα!

Αν πάλι θέλετε να εξασφαλίσετε το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που αφήνει το λάδι στην βρεγμένη επιδερμίδα αλλά σε στεγνή επιδερμίδα, το Johnson's Light Oil Spray είναι η ιδανική επιλογή: με μη λιπαρή υφή, απλώνεται κατευθείαν σε στεγνή επιδερμίδα, απορροφάται αμέσως και τυλίγει την επιδερμίδα με μια διάφανη λάμψη.