Kim Kardashian: Μάθετε όλα τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ της!

Kim Kardashian: Μάθετε όλα τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ της!

Ο makeup artist της star εξηγεί πώς το δημιούργησε

Ο Mario Dedivanovic είναι ο makeup artist, και κολλητός φίλος της Kim Kardashian, ο οποίος ανέλαβε το μακιγιάζ της την μεγάλη μέρα, και σχεδόν μία εβδομάδα μετά αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή τα μυστικά του bridal look της.

"Δουλεύω με την Kim πολλά χρόνια, οπότε γνωρίζω καλά το πρόσωπό της. Ποτέ δεν ένιωσα άγχος, αντίθετα ήταν μια πολύ ωραια εμπειρία να την ετοιμάζω για νύφη. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή της, ήταν εκτυφλωτική", είπε ο makeup artist.

"Ήταν ένα μαγικό Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, όμως ήταν μαγικό. Χαίρομαι πολύ για κείνη", συμπλήρωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά του look της: "Η Kim λατρεύει το contouring, γιατί σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Οπότε βασικά, αυτό που έκανα ήταν να βάλω λίγο bronzer στη γραμμή του μετώπου της, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και κατά μήκος της κάτω γνάθου, στα ζυγωματικά και τη ράχη της μύτης της. Έτσι, κάνεις το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό και "ζεσταίνεις" τον τόνο της επιδερμίδας. Το πιο σημαντικό tip είναι να κάνετε όσο καλύτερο blending γίνεται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα."

Όσο για το πώς αποφασίζει τα looks της Kim Kardashian, ο Mario Dedivanovic εξήγησε: "Συνήθως κοιτάμε τι θα φορέσει ή σε ποιο event θα εμφανιστεί και ξεκινάμε από εκεί. Εμπνέομαι από το outfit και τα μαλλιά της. Μερικές φορές μου παίρνει 20 λεπτά, κάποιες άλλες μία ωρα για να την ετοιμάσω. Εξαρτάται από το event".