Έρχεται: Ο διαγωνισμός Makeup Masters 2014 της Sephora!

Έρχεται: Ο διαγωνισμός Makeup Masters 2014 της Sephora!

Τον περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον! 

Για 4η χρονιά "τρέχει" σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η πρωτοβουλία της Sephora μέσα από την οποία αναδεικνύονται οι πιο ταλαντούχοι makeup artists των καταστημάτων Sephora!

Μέχρι και τον Νοέμβριο, το προσωπικό των καταστημάτων Sephora έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε αυτό τον ιδιαιτέρως απαιτητικό και πολυεπίπεδο διαγωνισμό που θα συντονίζει η εταιρία Estée Lauder με τα Sephora, προκειμένου να αναδειχθούν οι 3 Make-up Masters για το 2014.


Οι συμμετέχοντες εκτός των χρηματικών και άλλων βραβείων που θα διεκδικήσουν, θα είναι σε θέση να προσφέρουν άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση προς όφελος των πελατών της Sephora.


Facebook, online ερωτηματολόγια, make up events στα καταστήματα, είναι μερικά από τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευση ενώ στις 4 φάσεις της διαδικασίας αξιολόγησης των Make-up Artists το κοινό των καταστημάτων Sephora θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει, να μάθει τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ, και να απολαύσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίας make-up των διαγωνιζομένων με προϊόντα Estée Lauder.


Ζήστε από κοντά μοναδικές εμπειρίες περιποίησης και ομορφιάς με προϊόντα Estée Lauder στα events που θα λάβουν χώρα 12 & 13 Ιουνίου στα Sephora Τσιμισκή 62 & Cosmos αντίστοιχα για τη Θεσσαλονίκη & 19 & 20 Ιουνίου στα Sephora The Mall Athens & Ερμού 24 για την Αθήνα.


Η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί τέλος Νοεμβρίου με τον Τελικό Διαγωνισμό, που θα αναδείξει τα ταλέντα του 2014!