Sexy, ηλιοκαμένη επιδερμίδα με ένα must προϊόν μακιγιάζ!

Sexy, ηλιοκαμένη επιδερμίδα με ένα must προϊόν μακιγιάζ!

Νέα άφιξη από τους Dolce&Gabbana

Ζεστές, μεσογειακές, σαγηνευτικές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στη νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ των Dolce&Gabbana, μια πρόταση που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στον αισθησιασμό και την φινέτσα.

Το χρώμα του ήλιου είναι η βάση για το μακιγιάζ της συλλογής Summer Glow από το Dolce & Gabbana Make Up και βέβαια, ο καμβάς δεν θα μπορούσε να είναι παρά μια επιδερμίδα σε ανάλαφρα μπρονζέ απόχρωση στους ζεστούς τόνους του χρυσού και του πορτοκαλί. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη νέα διπλή πούδρα Bronzer Duo: δύο μπρονζέ αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζονται σε ένα πολυτελές προϊόν! Το φινίρισμά τους κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί, είναι κατάλληλες για contouring ή απλά για να ντύσετε την επιδερμίδα σας με την λάμψη του ήλιου, ενώ η σύνθεσή τους είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Η πούδρα Bronzer Duo κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: η «Natural Bronze», περιλαμβάνει τις αποχρώσεις «Cashmere» και «Sunshine», και η «Deep Bronze» τις «Desert» και «Bronze».

"Οι πούδρες Bronzer Duo μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δύο ξεχωριστά προϊόντα: η πιο φωτεινή απόχρωση για να τονίσει τα ζυγωματικά και η πιο σκούρα για να αναδείξει το περίγραμμα του προσώπου. Μπορούν επίσης να απλωθούν σε όλο το πρόσωπο σαν πούδρα για ανάλαφρα ηλιοκαμμένη όψη. Συνδυάζοντας και τις δύο αποχρώσεις δημιουργείται μια Τρίτη, η οποία σταθεροποιεί το μέικαπ, προσφέροντας ταυτόχρονα χρώμα και λάμψη στο πρόσωπο», εξηγεί η Pat McGrath, Creative Advisor του Dolce & Gabbana Make Up.