Εξαφανίστε τα σπυράκια με μια φόρμουλα άμεσης δράσης!

Εξαφανίστε τα σπυράκια με μια φόρμουλα άμεσης δράσης!

΄Ενα νέο, ισχυρό όπλο ήρθε από την Estée Lauder! 

«Τα σπυράκια δεν προβληματίζουν μόνο τους εφήβους – η πρόληψη της εμφάνισής τους αποτελεί βασική έγνοια για τις γυναίκες σήμερα» λέει η Δρ. Nadine Pernodet, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Βασικής Επιστημονικής Έρευνας – Έρευνας & Ανάπτυξης, του Ομίλου Estée Lauder με αφορμή την άφιξη της Clear Difference, μιας ολοκαίνουριας σειράς που έχει αυτόν ακριβώς τον στόχο. «Αυτό το νέο σύστημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει τα σπυράκια διακόπτοντας τον κύκλο που προκαλεί την εκδήλωσή τους και να μειώνει σημαντικά την εμφάνιση τους, όπως επίσης και την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων» εξηγεί.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την αυθεντία της Estée Lauder στην περιποίηση και την επανόρθωση της επιδερμίδας, η νέα Clear Difference έχει ισχυρή δράση αλλά είναι αρκετά ήπια και επομένως κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Οι φιλικές προς την επιδερμίδα, μη λιπαρές συνθέσεις της δεν προκαλούν ξηρότητα ή ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ελέγχουν τη λιπαρότητα και βοηθούν την επιδερμίδα να εξυγειανθεί και να παραμείνει λαμπερή. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη: το δέρμα δείχνει πιο καθαρό και πιο υγιές σε μία μόνο εβδομάδα ενώ σε μία μόνο μέρα, το Clear Difference Targeted Blemish Treatment μειώνει κατά 22% τα ενεργά σπυράκια!

Η σειρά περιλαμβάνει 3 προϊόντα τα οποία, ανάμεσά τους και μία BB Cream (!), όμως επειδή όλες μας ανατρέχουμε πρώτα από όλα στις φόρμουλες άμεσης δράσης, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τις συστάσεις με το Clear Difference Targeted Blemish Treatment: αυτή η θεραπεία ταχείας δράσης καταπολεμά τα υπάρχοντα σπυράκια διεισδύοντας γρήγορα στο δέρμα για να μειώσει άμεσα την εμφάνισή τους, ενώ ελαχιστοποιεί την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Αν εφαρμοστεί με το πρώτο ίχνος ερεθισμού, αυτή η στοχευμένη σύνθεση θα εμποδίσει τα σπυράκια να μεγαλώσουν, ώστε το δέρμα να δείχνει λείο, άνετο και καθαρό. Το απλικατέρ roller ball (μπίλια) που διαθέτει σας επιτρέπει να το εφαρμόζετε με ακρίβεια πάνω στο πρόβλημα κάνοντας εύκολη την εφαρμογή παντού! Το Clear Difference Targeted Blemish Treatment διαθέτει ένα αρωματικό μίγμα από μέντα και ευκάλυπτο που ενισχύουν την δράση της φόρμουλας και αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα.