Ο πιο απλός τρόπος να έχετε πάντα σούπερ απαλή επιδερμίδα!

Ο πιο απλός τρόπος να έχετε πάντα σούπερ απαλή επιδερμίδα!

Ακολουθήστε τον και θα μας θυμηθείτε! 

Αν το χειμώνα υπήρξατε κάπως πιο χαλαρή με την φροντίδα του σώματός σας, υπάρχει μία κίνηση που δεν χρειάζεται περισσότερο από 3 λεπτά από τον χρόνο σας για να επαναφέρει την μεταξένια απαλότητα της επιδερμίδας σας!

Ο λόγος για το διαχρονικά λατρεμένο Johnson's Baby Oil, το έλαιο που προφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη, συνώνυμο της ομορφιάς και της απόλυτης απαλότητας που θυμίζει τρυφερή μωρουδιακή επιδερμίδα!


Ο τρόπος χρήσης του είναι πανεύκολος: επιλέγετε την σύνθεση που προτιμάτε- καθώς, πέρα από την κλασική πουδρέ ευωδιά υπάρχουν και πολλές ακόμα επιλογές, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας- και την απλώνετε μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα. Τα υπόλοιπα τα έχει φροντίσει το Johnson's: κάθε σταγόνα του Jonhson's Baby Oil «σφραγίζει» μέσα της 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση που ξεδιψάει ακόμα και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα. Μετά σκουπιστείτε απαλά και είστε έτοιμη: θα νιώσετε το δέρμα σας τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Οι επιλογές σας: H γνώριμη κλασική μυρωδιά γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα στο ροζ μπουκαλάκι, με Εκχυλίσματα Χαμομηλιού που ανακουφίζει και καταπραΰνει ακόμα και τις ευαίσθητες επιδερμίδες στο κίτρινο μπουκαλάκι, με σύνθεση Aloe Vera που βοηθάει στην ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας στο πράσινο μπουκαλάκι ενώ τέλος, το μπουκαλάκι στο χρώμα της λεβάντας φιλοξενεί την σύνθεση Bedtime που διαθέτει υπέροχο άρωμα και καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες!

Θέλετε ακόμα πιο ελαφριά υφή; Υπάρχει! Το Johnson's Baby Light Oil Spray απλώνεται κατευθείαν σε στεγνή επιδερμίδα, απορροφάται σε δευτερόλεπτα και την αγκαλιάζει με μια απαλή διάφανη λάμψη - ιδανική επιλογή για να μην αφήσετε την επιδερμίδα σας διψασμέρνη ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου χρόνο στη διάθεσή σας!

Γιατί η απαλότητα και η βαθιά ενυδάτωση έχουν όνομα: Johnson's Baby Oil!