Αυτό είναι το μυστικό της Angelina Jolie για λαμπερή επιδερμίδα!

Αυτό είναι το μυστικό της Angelina Jolie για λαμπερή επιδερμίδα!

Όλα μαθαίνονται στο Hollywood

Σε κάθε εμφάνισή της, είτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα παιδιά της είτε πάνω στο κόκκινο χαλί, η Angelina Jolie είναι συγκλονιστικά λαμπερή! Η σταρ, η οποία έκλεισε τα 39 της χρόνια πριν λίγες μέρες, προσέχει ευλαβικά την επιδερμίδα της και εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον δερματολόγο της, David Colbert του New York Dermatology Group.

Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ το US Weekly, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας Salt, και έκτοτε επισκέπτεται συχνά τον David Colbert για να κάνει το περίφημο Triad Facial, ένα treatment που κάνουν οι περισσότερες stars του Hollywood.

Το συγκεκριμενο facial διαρκεί 30 λεπτά, το κόστος του ξεκινάει στα 800 ευρώ, και συνδυάζει μικροδερμοαπόξεση, laser και peeling με γλυκολικό οξύ. Επίσης, για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας της χρησιμοποιεί προϊόντα από την σειρά που υπογράφει ο διάσημος δερματολόγος, την Colbert MD.

Και επειδή οι stars τον λατρεύουν ο Dr Colbert κάνει και επισκέψεις στα... πλατώ! Για παράδειγμα, στα γυρίσματα της ταινίας X-Men: Days of Future Past, ο ίδιος και η ομάδα του ήταν υπεύθυνοι να παρακολουθούν την επιδερμίδα της Jennifer Lawerence ώστε να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις στο βαρύ μπλε μακιγιάζ που φορούσε για ώρες!