Κάντε restart στην επιδερμίδα σας!

Κάντε restart στην επιδερμίδα σας!

Μια νέα, έξυπνη φόρμουλα απο την Clinique

Μπορεί να μην έχουμε τη δύναμη να σβήσουμε καταστάσεις που μας έχουν στρεσάρει στο παρελθόν όμως πλέον είναι στο χέρι μας να "σβήσουμε" στο παρελθόν της επιδερμίδας μας!

Η Clinique δημιούργησε το Smart Custon Repair Serum, ένα έξυπνο serum που επανορθώνει φθορές της επιδερμίδας που έχουν συμβεί στο παρελθόν, συνδυάζοντας υψηλά δραστικά με καταπραϋντικά συστατικά. Πρόκεται για μια επαναστατική σύνθεση που συνδυάζει τη δύναμη από 37 πατέντες, για να προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση. Η σύνθεση χρησιμοποιεί τεχνολογία επανόρθωσης ακριβείας, για τη φθορά που φαίνεται αλλά και αυτή που δεν είναι ορατή. Καθώς η επιδερμίδα με φθορά στέλνει μηνύματα - σήματα ότι κάτι δεν πάει καλά, το Clinique Smart Custom Repair Serum αντιλαμβάνεται αυτά τα μηνύματα και προσφέρει τα κατάλληλα συστατικά ώστε να ξεκινήσει η ορατή επανόρθωση της φθοράς. Εάν τα συστατικά δεν είναι αναγκαία για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη της επιδερμίδας, τότε παραμένουν σε επαγρύπνιση- τόσο έξυπνη είναι αυτή η σύνθεση!

Ανάμεσα στα συστατικά-κλειδί, το καλλιεργημένο στην ζεστή Ισραηλινή έρημο, ένα ειδικό και «σούπερ ισχυρό» συστατικό, το Κόκκινο Φύκι, που βοηθά στην καταπράϋνση της επιδερμίδας, ώστε να γίνεται πιο δεκτική στην επανόρθωση. Το εκχύλισμα Licorine και καφεϊνης βοηθούν στην μεγιστοποίηση της κυτταρικής απόδοσης, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τον ερεθισμό, εκχυλίσματα από σπάνια αλλά δραστικά φυτικά συστατικά συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών, αντιοξειδωτικά συστατικά όπως η Βιταμίνη C και η Ergothioneine, βοηθούν στην καταπολέμηση της παραγωγής υπερβάλλουσας μελανίνης και το Σαλικυλικό οξύ κάνει απολέπιση στην επιδερμίδα ώστε να διασπάσει τις σκούρες κηλίδες, ένα μείγμα από ενισχυτικά πεπτίδια κολλαγόνου «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα, ενισχυτικά συστατικά κολλαγόνου όπως η πρωτεϊνη ορού γάλακτος και το απόσταγμα Siegesbeckia Orientalis, βοηθούν στην αναδόμηση του υποστηρικτικού ιστού της επιδερμίδας, επαναφέροντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Πώς θα το φορέσετε: απλώστε το με απαλές κινήσεις από τα κεντρικά σημεία του προσώπου, ανοδικά και προς τα έξω. Συνεχίζετε, αγκαλιάζοντας τις περιοχές του προσώπου σας με όλη την επιφάνεια της παλάμης, ώστε να απορροφηθεί τέλεια και τελειώνετε με διακριτικά χτυπηματάκια στα μάγουλα, με τις άκρες των δακτύλων σας. Έτσι, έχετε ενεργοποιήσει την επιδερμίδα σας να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο, τα ευεργετικά του συστατικά