Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας πριν καν βγειτε από το μπάνιο!

Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας πριν καν βγειτε από το μπάνιο!

Η Nivea αλλάζει τα δεδομένα με το νέο Conditioner Σώματος!

Όλες μας ξέρουμε ποσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Όταν όμως έρχεται η στιγμή που βγαίνουμε από το ντους και, ακόμα και τα λίγα λεπτά που χρειαζόμαστε για να απλώσουμε την ενυδατική μας είναι πολύτιμα, τότε σχεδόν όλες μας παραλείπουμε αυτό το βήμα, ελπιζοντας πως η επιδερμίδα μας θα μας... συγχωρέσει!

Αυτά μέχρι σήμερα, διότι πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία να αφήνουμε διψασμένο το σώμα μας, από τη στιγμή που με μία μόνο κινηση, πριν καν βγούμε από το ντους μπορούμε να του προσφέρουμε την τέλεια ενυδάτωση! Η NIVEA, σαν το καλό μας beauty τζίνι, αφουγκράστηκε τις ανάγκες μας και δημιούργησε ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στη φροντίδα του σώματος: το Conditioner Σώματος είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν ενυδάτωσης το οποίο με 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα προσφέρει στην επιδερμίδα όλα όσα χρειάζεστε, αφήνοντάς την λεία, χωρίς ίχνος λιπαρότητας και υπέροχα αρωματισμένη!

Το Conditioner Σώματος είναι ακριβώς αυτό που λέει: ένα Conditioner που το απλώνετε στο σώμα σας ενώ είστε μέσα στο ντους, σε βρεγμένη επιδερμίδα και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα. Το ξεπλένετε, σκουπίζεστε με την πετσέτα και είστε έτοιμη! Μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά το μπάνιο χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να απορροφηθεί όπως γίνεται συνήθως με την κρέμα σώματος ενώ αποφεύγετε αυτό που συμβαίνει συχνά όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο: την αίσθηση πως η κρέμα σώματος που βάλατε «λιώνει» στην επιδερμίδα σας. Το Conditioner Σώματος της NIVEA μέσα σε χρόνο dt γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας και την διατηρεί απαλή για ώρες!

Όσο για το άρωμά του, αυτή τη σεζόν έρχεται σε 3 υπέροχες εκδοχές: Το Smooth Milk, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, είναι ένα αισθησιακό κοκτέιλ από βανίλια,σανδαλόξυλο και white musk, το Cocoa&Milk περιέχει βούτυρο κακάο και αγκαλιάζει την επιδερμίδα με την γκουρμέ ευωδιά της σοκολάτας και της βανίλιας ενώ το Honey&Milk περιέχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και μοσχοβολάει λουλούδια, sorbet μελιού, εκχύλισμα γάλακτος, μόσχο και βανίλια!