Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κερδίστε τα πιο... Perfectil δώρα!

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κερδίστε τα πιο... Perfectil δώρα!

Φτιάξτε το δικό σας Perfectil Moodboard και μπείτε στην κλήρωση!

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και η Vitabiotics ξέρει πολύ καλά ποια θρεπτικά συστατικά μπορούν να έχουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην υγεία και την εμφάνισή μας.

Η σειρά Perfectil είναι ειδικά σχεδιασμένη από κορυφαίους επιστήμονες για να προσφέρει φροντίδα "εκ των έσω"με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που σας βοηθούν να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά!

PERF11


Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Perfectil που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας: το Perfectil προσφέρει στον οργανισμό ένα πλήρες φάσμα θρεπτικών συστατικών για την υποστήριξη των δομικών μονάδων του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών σας, το Perfectil Plus Skin είναι ιδανικό για ενισχυμένη θρέψη για νεανικό δέρμα καθώς συνδυάζει τις αυθεντικές ταμπλέτες Perfectil με δερμο-θρεπτικές κάψουλες με λυκοπένιο και ωμέγα-6 ώστε το δέρμα να έχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενυδάτωση και ελαστικότητα, το Perfectil Plus Nails προσφέρει στα νύχια ένα μοναδικό εύρος εξειδικευμένων θρεπτικών συστατικών που τα θρέφουν σε βάθος και υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη τους ενώ το Perfectil Platinum είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα για το δέρμα, για ισχυρή αντιγηραντική δράση και λείανση των ρυτίδων.

Και για ακόμα πιο... perfect καλοκαίρι, το Perfectil τρέχει έναν σούπερ καλοκαιρινό διαγωνισμό: φτιάξτε το δικό σας Perfectil Moodboard, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μοναδικά δώρα!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο http://goo.gl/j5lih0 και Καλή Επιτυχία!