Είστε στη Μύκονο; Περάστε από το νέο hot spot ομορφιάς!

Είστε στη Μύκονο; Περάστε από το νέο hot spot ομορφιάς!

Με την υπογραφή του Ηλία Ζάρμπαλη! 

Ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους hair experts, ο Ηλίας Ζάρμπαλης, "ταξιδεύει" στην ultra δημοφιλή Μύκονο και αποκτά τον δικό του χώρο - και αυτό είναι από τα πιο "καυτά" beauty news της σεζόν, χωρίς αμφιβολία!

Η μακρόχρονη εμπειρία του και η βαθιά του γνώση γύρω από τα μαλλιά, οι σύγχρονες ιδέες του για το styling και η διεισδυτική του ματιά, καθιστούν τον Ηλία Ζάρμπαλη ως τον πιο ταλαντούχο και δημοφιλή Έλληνα κομμωτή. ΟΕίναι ο δημιουργός που αντιμετωπίζει τα μαλλιά της γυναίκας σαν καμβά και επάνω τους «ζωγραφίζει», «πλάθει» με τα χέρια του, αποτυπώνει την τέχνη του με μοντέρνα κομψότητα.

Οι γυναίκες που τον εμπιστεύονται ξέρουν πολύ καλά πως από εκείνον θα αποκτήσουν το look που ονειρεύονται. Δεν επαναπαύεται ποτέ, συνέχεια αναζητά το καινούριο, το πιο σύγχρονο, το πιο δυναμικό χαρακτήρα που μπορεί να βγάλει από κάθε γυναίκα και πάντα επιμελείται ο ίδιος προσωπικά τις πελάτισσές του με πολλή αφοσίωση σε αυτό που κάνει.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ο Ηλίας Ζάρμπαλης θα βρίσκεται στον νέο του χώρο στην παραλία της Ψαρούς, έναν χώρο που δημιουργήθηκε για να υποδεχτεί γυναίκες από όλο τον κόσμο, από το διεθνές jet set που θέλουν να αφεθούν στην μαγεία των χεριών του. Μια καλοκαιρινή εμπειρία ομορφιάς δίπλα στο κύμα που θα λατρέψετε για όλους τους λόγους!