Red Ginger: Το πιο δροσερό κοκτέιλ του καλοκαιριού!

Red Ginger: Το πιο δροσερό κοκτέιλ του καλοκαιριού!

Ήρθε από την Roger&Gallet!

Στις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού κάθε πηγή δροσιάς είναι καλοδεχούμενη και η Roger&Gallet δημιούργησε ένα νέο, απίθανο κοκτέιλ που αναζωογονεί τις αισθήσεις μέσα σε δευτερόλεπτα!

Εμπνευσμένοι από την Ζανζιβάρη, ένα νησί με υπέροχα ηλιοβασιλέματα και τη θάλασσα ως το μόνο σύνορο, οι δυο διάσημοι αρωματοποιοί του οίκου, ο Alberto Morillas και η Amadine Clerc-Marie, υπογράφουν το Red Ginger, ένα ελαφρύ και δροσερό αλλά παράλληλα σαγηνευτικό και απόλυτα θηλυκό άρωμα, βασισμένο στις νότες του ginger.

Το άρωμα ανοίγει με ρίζα Ginger Αφρικής, που δίνει μια έντονη, spicy αίσθηση η οποία σε συνδυασμό με μανταρίνι και χυμό ροδιού, που δίνουν τη δροσιά και την ενέργειά τους στο blend. Στη συνέχεια παίρνει τη σκυτάλη το λουλούδι του Ginger, θηλυκό και εξωτικό, που συνδυάζεται με άνθη πορτοκαλιάς και λίτσι, ώστε να πάρει ένα πιο λεπτό, φρουτώδες twist ενώ από τη βάση του αρώματος αναδύονται ζεστές και εθιστικές τονικότητες ζαχαρωμένου Ginger που φλερτάρουν με musk, βενζόη και κέδρο.

Αυτό που λένε ότι ένα άρωμα μπορεί να σε ταξιδέψει; Αυτό θα νιώσετε φορώντας το νέο Red Ginger της Roger&Gallet, που - επί τη ευκαιρία- να θυμίσουμε ότι μπορείτε με άνεση να το φορέσετε και κάτω από τον καλοκαιρινό, καυτό ήλιο.